Την έχει βασίλισσα την Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος, είναι κιμπάρης ο άνδρας μου»

Κι άλλες αναλυτικές λεπτομέρειες για τον γάμο της μοιράστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε δηλώσεις που έκανε μέσω της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Μετά την κοινή συνέντευξη

Μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον μέλλοντα σύζυγό της, Νεκτάριο, η ίδια σχολίασε πως: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο άνδρας μου θα μου πάρει τη θέση και ότι είναι influencer. Του έχουν κάνει αιτήματα στα social media πολλές γυναίκες και εννοείται ότι δεν κάνει την αποδοχή. Άμα καμία του στείλει μήνυμα της απαντάω εγώ και λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Λεμονίδου αγάπη μου, όλα καλά;”»
Στην πορεία, τη ρώτησαν για το κόστος του γάμου τους, κάτι στο οποίο και απάντησε: «Κόστισε ο γάμος, δεν θέλω να το ακούει τώρα και ο Νεκτάριος, γιατί του ‘χω πει και λίγο ψέματα» και μετά παραδέχτηκε ότι ο γάμος έχει κοστίσει περίπου 50.000 ευρώ. «Να σου πω κάτι είναι κιμπάρης, είναι large, γαλαντόμος δεν μου έχει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα, με έχει βασίλισσα» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος»

Λίγο καιρό μετά τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της, το οποίο κοστίζει 13.500 ευρώ, η πρώην παίκτρια παρουσίασε τον γιατρό που θα παντρευτεί.

Πρόκειται για τον Νεκτάριο Λεμονίδη, με τον οποίο μίλησαν στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αντάλλαξαν μερικά φιλιά. «Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Related posts

Το «Ζάρι» γίνεται διεθνές και ιδού η πρώτη αντιγραφή: Έξαλλη η Μαρίνα Σάττι με την κλοπή – Στο πλευρό της η Δρούτσα

Άφησε γένια, άσπρισαν τα μαλλιά του και δηλώνει ερωτευμένος: Πως είναι σήμερα ο “Μάκης”, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Εκείνος με σμόκιν, εκείνη με υπερπαραγωγή φόρεμα: Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης σαν χολιγουντιανό ζευγάρι στις Κάννες