Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι και είχε αγοράσει και panic button αλλά δεν πρόλαβε να το ενεργοποιήσει

Οι λεπτομέρειες από την αποτρόπαιη δολοφονία στη Σαλαμίνα, όπου μια 43χρονη έχασε τη ζωή της, προκαλούν σοκ και αηδία. Η ατυχής γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της, στα Αμπελάκια, νωρίς το πρωί της Τρίτης, μέσα στο σπίτι τους.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη γυναίκα είχε αναζητήσει καταφύγιο στο πατρικό της με τον γιο της, εξαιτίας του φόβου που ένιωθε για τον πρώην σύντροφό της. Μόλις λίγες μέρες πριν, συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, είχε υποβάλει καταγγελία κατά αυτού για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, οπως ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο άνδρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και εξαφανίστηκε.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο και έληξε την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

Οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει με τη γυναίκα να το αποδέχεται. Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν με τον καταγγελλόμενο, κάτι που επίσης δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από τη 43χρονη η εφαρμογή για το panic button.

Ο άνδρας αναζητήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου τόσο στην οικία του όσο και σε μέρη του νησιού που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από το θύμα η εφαρμογή για το panic button.

«Τη σκότωσε και τη σκέπασε με σεντόνι»

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο άνθρωπος που άκουσε τον πυροβολισμό και τις φωνές από το σπίτι του φονικού και έτρεξε να δει τι συνέβη, η σορός της άτυχης γυναίκας ήταν καλυμμένη με ένα σεντόνι.

Νωρίτερα, είχε ακούσει το σπαραγμό της μητέρας του θύματος η οποία ούρλιαζε μόλις αντίκρυσε νεκρή την κόρη της

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα