Την αποχαιρέτησαν κόρη & πρώην σύζυγος: Βουβός πόνος για τη Μαίρη Αλεξοπούλου, την τραγουδίστρια που έγινε μοναχή

Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαίρη Αλεξοπούλου ήταν γνωστό πως είχε ασπαστεί τον μοναχισμό όμως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Μέχρι τα 42 της χρόνια ζούσε μια ζωή σαν παραμύθι.

Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή της άλλαξε. Ένα δυσάρεστο γεγονός -ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα– την έκανε να καταλάβει ότι όλα είναι μάταια. Ο θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο, το 1984, στάθηκε η αφορμή για να γίνει μοναχή. Μόνασε με το όνομα «Θεονύμφη» στο Ιερό Ησυχαστήριο Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κορωπί και πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή.

«Έφυγε» από τη ζωή η γερόντισσα Θεονύμφη

Η κηδεία της, τελέστηκε στο ιερό ησυχαστήριο κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορωπίου.

Πλήθος κόσμου με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια θέλησε να πει το “στερνό” αντίο στη μακαριστή γερόντισσα. Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνη μιας κι όπως ανέφεραν μόνο αγάπη είχε να προσφέρει.

Η αδερφή της, Γεωργία, εμφανώς συγκινημένη

“Για τη μαμά μου ο χαμός της αδερφής μου ήταν μια μεγάλη πληγή”, είπε η κόρη της μακαριστής Θεονύμφης.

“Είχαμε 6 χρόνια διαφορά ηλικίας με την αδερφή μου. Μου κόστισε πολύ ο χαμός της. Για τη μαμά μου ο χαμός της αδερφής μου ήταν μια μεγάλη πληγή. Για να νιώθει πιο κοντά στην Κωνσταντίνα αποφάσισε να γίνει μοναχή. Πέρασα 9 μήνες στο μοναστήρι ως δόκιμη μοναχή, αλλά αποφάσισα πως δεν ήταν αυτή ζωή για εμένα. Ήθελα την κοσμική ζωή και έκανα οικογένεια. Την αγαπώ πολύ και θα μου λείψει. Να είναι καλά εκεί ψηλά και να με προστατεύει”, είπε βουρκωμένη η κόρη της, Ελευθερία Ναθαναήλ.

Το “παρών” στην κηδεία της έδωσε και ο πρώην σύζυγός της, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης, με τον οποίο ήταν παντρεμένη όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοναχισμό.

“Ήμασταν παντρεμένοι επτά χρόνια και τρία είχαμε σχέση. Ήμασταν μαζί 10 χρόνια. Η Μαίρη ήταν ψυχούλα. Όταν πέθανε το παιδί δεν μπορούσε να ησυχάσει. Ήθελε να μονάσει”, σχολίασε.

Related posts

“Σoκάρει” η αγνώριστη εικόνα του: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιρς Μπρόσναν με άσπρα μαλλιά & γυαλιά μυωπίας

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Αθηνά Οικονομάκου, η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά

«Άυπνος 5 μέρες, ταλαιπωρία, στεναχώρια, τρομακτικό όλο αυτό»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη