Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι: Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση της τουρίστριας στην Τέλενδο, πού την εντόπισαν

Η Σούζαν Χαρτ, βρεθηκε τελικά νεκρή μετά από 15 μέρες που την αναζητούσε ο σύζυγός της χωρίς κανένας να ξέρει που μπορεί να βρίσκεται.

Τα ίχνη της χάθηκαν πριν από περίπου 15 ημέρες

Το πτώμα της γυναίκας, η οποία εργαζόταν στην γραμματεία του ΟΗΕ, βρέθηκε στην Τέλενδο, με αστυνομικές πήγες να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για ένα σημείο πριν από τη θάλασσα απόκρημνο και για να ανασύρουν τη σορό της, πυροσβέστες κατέβηκαν με σχοινιά στο σημείο που μάλλον έχασε την ζωή της.

Πώς έχασε τη ζωή της

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, η αδικοχαμένη γυναίκα φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στο κενό, καθώς η σορός της είχε πολλά χτυπήματα, ενώ ο σύζυγος της την αναγνώρισε από την βέρα που φορούσε στο χέρι της.

Το ζευγάρι ήρθε στη Ελλάδα για διακοπές και διέμεναν σε ξενοδοχείο της Καλύμνου και μία ημέρα πριν την Πρωτομαγιά, μαζί με έναν φίλο τους, πήγαν στην Τέλενδο για πεζοπορία και αναρρίχηση.

Όταν έφτασαν το πρωί, η Σούζαν Χαρτ, που όπως υπογραμμίζει η κόρη της έπασχε από άνοια, χωρίς να έχει γίνει επίσημη διάγνωση, κάθισε σε μία ταβέρνα, μέχρι ο σύζυγός της και ο φίλος της κάνουν αναρρίχηση.

Λίγο αργότερα την είδαν να περπατά στην προβλήτα και από τότε αγνοούνταν.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»