Θανάσης Ευθυμιάδης για εξωγήινους: «Έλεγαν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά τώρα το είπε μέχρι και η NASA»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά μέσω της κάμερας της εκπομπής “Happy Day” και να μοιραστεί λίγα λόγια για τον ίδιο αλλά και τις επιλογές του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που δεν συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα, αναδεικνύοντας τον λόγο πίσω από αυτήν την απουσία. Συγχρόνως, αντιμετώπισε ορισμένες αντιδράσεις που ακούγονται για τον τρόπο ζωής του, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να κατανοήσει καλύτερα την προσωπική του προοπτική και αποφάσεις.

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως :

«Η τηλεόραση με αφορά μόνο για λόγους χρησιμότητας. Αυτό που λέω κάθε φορά που μου γίνεται μια πρόταση είναι αν αυτό που μου προτείνουν θα με κάνει και εμένα και τον τηλεθεατή καλύτερο άνθρωπο ή αν απλώς θα συνεχίσω να ταΐζω το φόβο και τη λαγνεία των τηλεθεατών. Αυτό δε θέλω να το κάνω….»!

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Δε θέλω να κάνω σήριαλ με φόνους, μυστήρια, βιασμούς. Μια κωμωδία θα ήταν ό,τι πρέπει. Αλλά βλέπω ότι μειώνουν και τις κωμωδίες… Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι, και μάλιστα και πρόσφατα… Θέλω να κάνω κάτι που θα το βλέπει ο άλλος και θα γίνεται καλύτερος άνθρωπος»!

Κλείνοντας ο Θανάσης Ευθυμιάδης επισήμανε: «Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά για τους εξωγήινους το είπε και η NASA. Τι να πω άλλο; Δε με επηρεάζουν αυτοί που σχολιάζουν τον τρόπο ζωής μου. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους και τους εύχομαι πραγματικά, να βρουν δική τους ζωή και να αφήσουν τις ζωές των άλλων».

Related posts

Πιο γυναικάρα από ποτέ στα 41 της η Μαριέττα Χουρσαλά: Εμφανίστηκε με μαγιό στην παραλία και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη

Την προσέβαλε ασταμάτητα: Το προσβλητικό παρατσούκλι που είχε βγάλει αχώνευτος νικητής της Eurovision στην Καλομοίρα

“Ειδαμε την Μελωδία να ανοίγει τα ματάκια της”: Η μαγική στιγμή που έζησαν Μαυρίκιος & Ιλάειρα στο υπερηχογράφημα