Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με αποκλήρωσε η οικογένειά μου. Πάσχω από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή»

Σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη ζωή της προχώρησε η Δήμητρα Κατσαφάδου μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η επιχειρηματίας, μίλησε για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή, από την οποία έπασχε, αλλά και για το κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει.

 η οικογένειά της την αποκλήρωσε, όταν παραιτήθηκε από την φαρμακευτικη

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί -έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά-, η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα ούτε στο σπίτι μου. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου, μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος μου και μου έφερνε φαγητό, γιατί ήμουν ολομόναχη», δήλωσε η επιχειρηματίας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κοριτσάκι που ετοιμάζεται να υιοθετήσει και όπως είπε, σκοπεύει να υιοθετήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Για αρχή, μου έβγαλαν την ψυχή. Αν το κοριτσάκι αυτό, έχει αδερφάκι, θα το υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για την διαταραχή που πέρασε και εξήγησε πώς την ξεπέρασε.

«Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα», είπε κλείνοντας η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Related posts

Μετά τον Άρη υπάρχουν αρνητικά vibes: Σοκαρισμένη η Μαρία Αντωνά μετά το τροχαίο με γνωστό ράπερ

“Τι άλλο θα πάθει αυτό το κορίτσι;” Σοβαρό τροχαίο για τη Μαρία Αντωνά, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Μεγαλώνει φυσικά και χωρίς πλαστικές: Η Μαρία Ναυπλιώτου χωρίς μακιγιάζ, μαγεύει με τη φυσική ομορφιά της