Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό; Τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα,το τρελό παρασκήνιο

Δούκισσα Νομικού: Η αγαπημένη μας ξανθιά παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, ξεκίνησε φέτος την παρουσίαση του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα και νομίζαμε ότι… ήρθε για να μείνει. Η γοητευτική μαμά δύο παιδιών και πανέμορφη παρουσία, χαιρέτησε το κοινό της την Πέμπτη ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Δούκισσα Νομικού και Πρωινό φαίνεται πως βάζουν τέλος στη συνεργα

σία τους πρόωρα.

Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια που έμεινε για μόλις 14 ημέρες ως παρέα του Γιώργου Λιάγκα (έτσι ανέφερε το δελτίο Τύπου του καναλιού) στην πρωινή εκπομπή αποχωρεί πριν φτάσουμε στα τέλη Σεπτέμβρη. Το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε από το πόστο της, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση που την κράτησε μακριά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Δούκισσα Νομικού ήρθε σε σύγκρουση με τον παρουσιαστή και πριν από το ξεκίνημα της εκπομπής, εξέφρασε την επιθυμία της να αποδεσμευτεί οριστικά. Τις επόμενες ώρες θα μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Πέμπτη 22/9, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Παρασκευή, κάτι που δεν έγινε ποτέ…

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς