«Δεν είπα ποτέ ότι με δάγκωσαν τα σκυλιά» Συγκλονίζει η γυναίκα από την Καλαμάτα που έπεσε από τη μηχανή

Μία ιστορία για μια γυναίκα από την Καλαμάτα που της επιτέθηκαν σκυλιά ενώ ήταν πάνω στη μηχανή της και έπεσε έγινε γνωστή τις προηγούμενες μέρες. Το ζήτημα με τα αδέσποτα στην Καλαμάτα είναι ανεξέλεγκτο και η γυναίκα είχε δηλώσει πως θα ζητήσει ευθύνες από την τοπική αυτοδιοίκηση. Σήμερα, βγαίνει και ξεκαθαρίζει πως δεν είπε ποτέ πως τα τραύματά της προήλθαν από τα σκυλιά, αλλά από την πτώση που της προκάλεσαν τα σκυλιά από τη μηχανή.

Τι δήλωσε η γυναίκα που την παρέσυραν τα αδέσποτα και έπεσε από τη μηχανή της

Κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο περιστατικό με αδέσποτα, τα μίντια κάνουν πάρτι. Οι λέξεις που χρησιμοποιούν στους τίτλους είναι οι γνωστές: «κατασπάραξαν», «κατέφαγαν», «κατακρεούργησαν» και άλλα τέτοια που νομίζεις ότι το περιστατικό έγινε στη ζούγκλα και η επίθεση από ύαινες.

Για όλα φταίνε τα ζώα. Και για αυτά που έκαναν και για αυτά που δεν έκαναν. Και για αυτά που κάνουν και για αυτά που δεν κάνουν. Το εύκολο θύμα. Γιατί δυστυχώς είναι πιασάρικος ένας τίτλος με την λέξη κατασπαράζω και ας μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και αρχίζει η οργή από κάτω από τα δημοσιεύματα. Το μίσος, η μανία κατά των ζώων. Και οι φόλες, οι κακοποιήσεις. Η τρομολογνία των μίντια μια χαρά δουλεύει.

Καλαμάτα: «Δεν είπα ποτέ ότι με δάγκωσαν τα σκυλιά- Τα τραύματα είναι από την πτώση», λέει η γυναίκα

Ο λόγος για αυτά το πρόσφατο περιστατικό στην Καλαμάτα με τη γυναίκα που έπεσε από το μηχανάκι και την «κατασπάραξαν», όπως γράφτηκε, τα αδέσποτα. Και να οι τεράστιοι τρομολαγνικοί τίτλοι. Και να και οι φωτογραφίες του προσώπου της και τα βίντεο με το μελανιασμένο και χτυπημένο πρόσωπό της. Αν καταλάβαιναν τα μίντια με την παραπληροφόρηση πόσο κακό κάνουν στα αδέσποτα, θα ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα.

Περιστατικό συνέβη. Αλλά όχι αυτό. «Δεν είπα ποτέ ότι με δάγκωσαν τα σκυλιά. Μου επιτέθηκαν και για να μην τα χτυπήσω, έπεσα. Τα τραύματα δεν είναι από τα σκυλιά αλλά από την πτώση με το μηχανάκι. Η πρόθεσή μου ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στα σκυλιά», διευκρινίζει η 45χρονη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Καλαμάτας. Η γυναίκα επέστρεφε το βράδυ της Δευτέρας με το μηχανάκι της από τη δουλειά. Όπως αναφέρει η ίδια, στο κόμβο της Νέας Εισόδου Καλαμάτας, είδε ξαφνικά δύο σκυλιά να της επιτίθενται και να τη ρίχνουν κάτω. «Προσπάθησα να τα αποφύγω, με έριξαν κάτω με τη μηχανή, μετά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Επανήλθαν οι αισθήσεις μόνο μέσα στο ασθενοφόρο» αναφέρει.

Και για το τέλος θα θέλαμε να σημειώσουμε κάτι. Δεν αμφισβητούμε ότι τα πράγματα έγιναν έτσι. Δεν έχουμε κανένα λόγο άλλωστε. Όμως πολλοί άνθρωποι που είναι σε μηχανάκι, βλέποντας ζώα, πανικοβάλλονται και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Και πολλοί έχουν πέσει από τον πανικό τους. Επίσης πολλοί βλέποντας τα σκυλιά να τους πλησιάζουν θεωρούν ότι θα τους κάνουν επίθεση. Και παθαίνουν ατυχήματα. Όπως και να έχει, γιατί μπορεί να είναι έτσι ακριβώς όπως η γυναίκα τα περιγράφει, ευχόμαστε σε εκείνη περαστικά.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα