Τέλος εποχής: Διαζύγιο για την Τατιάνα Στεφανίδου, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της Τατιάνας Στεφανίδου κλείνει! Η παρουσιάστρια του «Tlive» στον ALPHA έπρεπε να γνωρίζει ήδη το τι θα συμβεί με το συμβόλαιό της, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Τα στελέχη ενημέρωσαν τη δημοσιογράφο ότι η συνεργασία τους δεν θα συνεχιστεί πριν από λίγες ώρες, ρίχνοντας βόμβα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πώς ήρθε το τέλος εποχής για Τατιάνα Στεφανίδου και ALPHA

Η Τατιάνα Στεφανίδου, που βρισκόταν στην οικογένεια του ALPHA από το 2020, είχε μία εξαιρετική συνεργασία με τους ιθύνοντες του καναλιού ωστόσο ο ανταγωνισμός φέτος οδηγεί σε άλλα μονοπάτια τα στελέχη. Σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο είναι βελούδινο, καθώς η εκτίμησή τους στο πρόσωπο της Τατιάνας είναι μεγάλη. Όμως, οι άνθρωποι του ALPHA έχουν αποφασίσει να ποντάρουν στην ψυχαγωγία στη μεσημεριανή ζώνη.

Οι δρόμοι, λοιπόν, των δύο πλευρών χωρίζουν και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ελεύθερη να αποφασίσει την τηλεοπτική στέγη στην οποία θα μετακομίσει. Το όνομά της πάντα ενδιαφέρει τους σταθμούς και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι προτάσεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Related posts

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Η Αγγελική Νικολούλη είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα – “Τι έφαγες, ντύσου μη κρυώσεις”