Αγνώριστος ο Αντώνης Ρέμος: Σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία στην Γερμανία

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Bild και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ξανθόπουλο με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια στην Γερμανία, καθώς οι γονείς του ήταν μετανάστες στις πόλεις Μπενράθ και το Μονχάιμ, όπου και έζησαν για χρόνια.
Αυτές τις ημέρες μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Γερμανία ενόψει των συναυλιών, που θα δώσει την Παρασκευή 10/5 και το Σάββατο 11/5 μαζί με την Δέσποινα Βανδή μιας και η ίδια γεννήθηκε στη Γερμανία και έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τη χώρα.

Μέσα από τη συνέντευξή του ο τραγουδιστής μιλάει για τις αναμνήσεις που έχει από την ξενιτιά δεδομένου ότι επέστρεψε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 12 ετών. Μάλιστα ο ίδιος παραχώρησε δύο φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια και συγκεκριμένα από τις απόκριες αλλά και από μία παρέα που είχε στην Γερμανία.

Οι φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του Αντώνη Ρέμου

«Ήταν πολύ συγκινητικό: το σπίτι μας, οι γείτονες, η παιδική χαρά μας ήταν όλα ακόμα εκεί», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος καθώς δεν ξεχνάει και τους Γερμανούς παιδικούς του φίλους. «Αν και δεν βλεπόμαστε συχνά, έχω ακόμα βαθιά φιλία με τον Dirk και την αδελφή του Tanja, δύο υπέροχους ανθρώπους».

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»