Τάσεις αυτοκτονίας η Έλενα Κρεμλίδου: «Όταν έλαβα απειλές, ήμουν έτοιμη να πηδήξω από τον 4ο όροφο»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου και μίλησε για τις μαύρες σκέψεις που έκανε στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της

Η γνωστή Youtuber μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του ροζ βίντεο και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε συναισθηματικά αυτή την τραυματική εμπειρία.«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας.

Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος.»Στην συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε και στο «Survivor All Star»: «Αν δεν έτρωγαν στο Survivor All Star θα έβαζα τον τίτλο… Hunger Games! Νομίζω πως θα έπρεπε να είναι ίσως καλύτερα προετοιμασμένοι αν δεν ήθελα να γίνουν όλα αυτά με τα βίντεο ότι τρώνε και τα λοιπά. Είναι πάρα πολύ τοξικό όλο αυτό σε σημείο που ένα μέρος των χρημάτων θα το φας σίγουρα σε ψυχολόγους και σε ψυχιάτρους».

Related posts

Χαίρεται σαν έφηβος ο Σεφερλής: Τρελάθηκε με Ποντένσε και ζήτησε σέλφι στην κερκίδα του γηπέδου

“Καμία άλλη μάνα να μην το περάσει”: Λύγισε η Χριστίνα Βίδου με την καλεσμένη της, έκλαιγε στην αγκαλιά της

Μεγάλη Παρασκευή: Γιατί περνάμε κάτω από Τον Επιτάφιο μετά την περιφορά Του