Ταπεινή όπως πάντα: Η Άννα Μαρία πήγε στις φιλανθρωπίες της με Σανέλ μπαλαρίνες και όλοι κοίταζαν εκείνη

Η Άννα Μαρία είναι μια γυναίκα που φημίζεται για την ευγένεια, την ομορφιά και το στιλ της. Η ίδια είναι πάντα ευγενική και χαμογελαστή στις δημόσιες εμφανίσεις της, είτε φοράει τη διαμαντένια τιάρα της σε κάποιο διεθνές royal event, είτε πηγαίνει με πολύ απλό look σε κάποια εκδήλωση.

Αννα Μαρία: Η κομψή πρωινή εμφάνιση στη Βουλιαγμένη

Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και την ευαισθησία της που αφορούν κινήσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μάλιστα από το 2003 έχει δημιουργήσει το “Ίδρυμα Άννα Μαρία” το οποίο παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους ή περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Έτσι, η Άννα Μαρία με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση από την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας η οποία έχει ιδρύσει τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ίδρυσε το 1993 στο Λονδίνο Lifeline και στη συνέχεια το 2002 παράρτημα στην Αθήνα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο, καθώς και για τη συνεργασία που έχει το Lifeline με το ίδρυμά της “Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης” στο Βελιγράδι.

Η ίδια βρίσκεται συχνά στην Αθήνα και συμμετέχει σε εκδηλώσεις

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας ήταν καλεσμένη στο Φιλανθρωπικό Δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο Moorings Restaurant στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.

Στο γεύμα τιμήθηκαν εργαζόμενες μητέρες, που διαπρέπουν στους τομείς τους, όπως η κ. Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner KPMG, η κ. Έλλη Ανδριοπούλου, Managing Director Stavros Niarchos Foundation Cultural Center.

Η Άννα Μαρία πήγε στην πρωινή εκδήλωση με ένα κομψό πρωινό look που ήταν μέσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα καφέ σεμιζιέ φόρεμα σε μίντι μήκος.

Συνδύασε το φόρεμά της με μπεζ ζώνη στη μέση και σκούρο φουλάρι στον λαιμό. Ακόμα φόρεσε τις πιο μοδάτες δίχρωμες μπαλαρίνες Chanel.

Δείτε εδώ την πάντα κομψή τέως Βασίλισσα

Related posts

Έμοιαζε με την Βεατρίκη: Αρχόντισσα η Μαρί Κωνσταντάτου στο θέατρο, όλοι κοιτούσαν τι είχε στο χέρι της

Tribal μαλλί, την πέρασαν για την Τάμτα: Όλοι γυρνούσαν να δουν ποια είναι η κυρία που συνοδεύει τον Κων/νο Πλεύρη

Επιτέλους κάποια τον έβαλε στη θέση του: Άφωνος ο Νίκος Πελετιέ με αυτό που είπε η Σωτηρία για τους άντρες