“Δεν είναι από τον χώρο μας”: Στα πατώματα η Αντωνά, δεν μπορεί να χωνέψει με ποια είναι τώρα ο Σοιλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του, μετά τον χωρισμό με τη Μαρία Αντωνά, έχοντας ήδη βρει την επόμενη, με τον ίδιο να βλέπει την κάμερα του Πρωινού… να τον τσακώνει, αν και ίδιος δε θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Την Τρίτη (21/5) η εκπομπή πρόβαλε ξανά το ίδιο βίντεο και αυτή τη φορά μάλιστα δεν σχολιάστηκε η στάση του Άρη Σοϊλέδη απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής, αλλά η γυναικεία παρουσία που είδαμε να είναι στο πλευρό του.

Η νέα εμφάνιση του Σοϊλέδη στη θέση της νέας του συντρόφου

Πολλά τα σχόλια, που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει φτιάξει ξανά την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα το Πρωινό ανέφερε, πως η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη είναι η κοπέλα που βλέπουμε το πλευρό της – κρατώντας μια ρακέρα στο χέρι της.

Η κοπέλα μάλιστα φαίνεται να υπάρχει διακριτικά στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα να ξαφνιάζεται με την παρουσία της κάμερας μιας και η ίδια δεν προέρχεται από τον ίδιο χώρο με τον ποδοσφαιριστή και την πρώην σύντροφό του.

Related posts

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Υπέρκομψη η Μαρία Ηλιάκη, πήγε σε εκδήλωση με τη φούστα που θα φοράνε όλες το 2024

Ορσαλία Παρθένη – Κατερίνα Ευαγγελάτου: Μαθήματα στιλ και κομψότητας στο Ηρώδειο – Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες