Τα πιο καλλίγραμμα πόδια, είχε σχέση με τον Nivo: Έτσι είναι σήμερα στα 43 της η Σταρ Ελλάς του 2004, Βάλια Κακούτη

Για όσους δεν την θυμούνται η Βάλια Κακούτη είναι η μαυρομάλλα καλλονή που το 2004 στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Οχι άδικα. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Backstage με τον Γιώργο Σατζίδη στο Mega, ενώ τα έντυπα ασχολήθηκαν μαζί της με τον μακροχρόνιο έρωτά της με τον Μάνο Πανταζή, τον σύντομο αλλά δυνατό έρωτά της με τον Νίκο Αλιάγα και για το ειδύλλιό της με τον Νίκο Βουρλιώτη. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Ελένη Ερήμου.

Τα χρόνια πέρασαν, η Βάλια Κακούτη μετά από μια σύντομη πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού (έμεινε για ένα διάστημα στο Παρίσι), επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ.

 Δείτε πως είναι σήμερα στα 43 της η Σταρ Ελλάς 2004

Παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, αλλά και να έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Νίκης Βόλου.

Η Βάλια Κακούτη τα τελευταία χρόνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε πρεμιέρες, ενώ αρκετές φορές η φωτογραφική των παπαράτσι την είχε «συλλάβει» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού:

Η Βάλια Κακούτη, πάντως, έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ και… χωρίς να έχει αλλάξει ιδιαίτερα εμφανισιακά, πραγματικά δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις….

Related posts

“Θα φάμε κουφέτα”: Έτοιμη για τα σκαλιά της εκκλησίας η Αναστασία, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

“Έχει και σπίτι”: Ο Μπισμπίκης εμφανίστηκε στο κέντρο χωρίς τη Δέσποινα, σούσουρο με τις φωτό που διέρρευσαν

“Πίνεις αυτό μετά από όσα έπαθες;” Η Ζωζώ βγήκε έξω μετά την περιπέτεια υγείας της και τα “έσπασε” σαν αριστοκράτισσα