Τα χάσε μέχρι κι η Μαρέβα: Το δώρο που έκαναν στο Κυριάκο Μητσοτάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα ειδικά μόλις μαθεύτηκε η προέλευση του

Στο χειροποίητο βραχιόλι που φορά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ερώτηση στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον Σκάι μετά το πέρας της συνέντευξής του το πρωί, λέγοντας πως του το χάρισε η σύζυγός του, Μαρέβα, στο ταξίδι στην Ινδία.

Το χειροποίητο βραχιόλι

Ερωτηθείς για το τι συμβολίζει το βραχιόλι στο δεξί του χέρι, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι “το βραχιόλι μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία”.

Προσθέτοντας πως η σύζυγός του προσπαθεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με χειροτεχνία και πολιτιστική παράδοση επισκέφθηκε κάποιες αντίστοιχες…. Όπως βλέπετε είναι μπλε και άσπρο”, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον συμβολισμό του δώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε, μαζί με τη σύζυγό του, το ταξίδι στη χώρα της Ασίας στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με εκπροσώπους 70 ελληνικών επιχειρήσεων, με την επίσκεψη να σηματοδοτεί την έμφαση που θέλει να αποδώσει η χώρα μας στη διμερή αυτή σχέση, αποτελώντας πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη, όπως είχε σημειωθεί χαρακτηριστικά.

Δείτε το video






Related posts

“Τα τσουρέκια του έρωτα” Η Βανδή ανέβασε δημόσια τις δημιουργίες της και όλοι ψάχνουν τη μυστική συνταγή

Έκανε την κίνηση που θέλουν όλες οι κοπέλες: Βόλτα στη Γλυφάδα για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα

“Στην αρχή δεν είχα συναισθήματα”: Σπάει τη σιωπή της η Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της