Τα χάσε μέχρι κι η Μαρέβα: Το δώρο που έκαναν στο Κυριάκο Μητσοτάκη τράβηξε όλα τα βλέμματα ειδικά μόλις μαθεύτηκε η προέλευση του

Στο χειροποίητο βραχιόλι που φορά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ερώτηση στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον Σκάι μετά το πέρας της συνέντευξής του το πρωί, λέγοντας πως του το χάρισε η σύζυγός του, Μαρέβα, στο ταξίδι στην Ινδία.

Το χειροποίητο βραχιόλι

Ερωτηθείς για το τι συμβολίζει το βραχιόλι στο δεξί του χέρι, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι “το βραχιόλι μου το πήρε η σύζυγός μου στο ταξίδι που κάναμε στην Ινδία”.

Προσθέτοντας πως η σύζυγός του προσπαθεί να αναδείξει θέματα που έχουν να κάνουν με χειροτεχνία και πολιτιστική παράδοση επισκέφθηκε κάποιες αντίστοιχες…. Όπως βλέπετε είναι μπλε και άσπρο”, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον συμβολισμό του δώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε, μαζί με τη σύζυγό του, το ταξίδι στη χώρα της Ασίας στα τέλη Φεβρουαρίου, μαζί με εκπροσώπους 70 ελληνικών επιχειρήσεων, με την επίσκεψη να σηματοδοτεί την έμφαση που θέλει να αποδώσει η χώρα μας στη διμερή αυτή σχέση, αποτελώντας πύλη εισόδου της Ινδίας στην Ευρώπη, όπως είχε σημειωθεί χαρακτηριστικά.

Δείτε το video






Related posts

Όλοι κοιτούσαν την.. κοιλιά της: Φουλ ερωτευμένοι Πλεύρης-Σιακαβάρα, έγιναν “θέαμα” στο κέντρο της Αθήνας

Το τόλμησε & δικαιώθηκε: Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τη Νο1 τάση στα μαλλιά & όλες ζητούν το χτένισμά της

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της μπροστά στην κάμερα – «Πήγα 2,5 ε;»