Τα χαμόγελα και η επική selfie: Τσίπρας και Μπισμπίκης συναντήθηκαν στο γήπεδο να δουν την ΑΕΚ και το Διαδίκτυο λιώνει στα γέλια

Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ παρακολούθησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας στη Λεωφόρο και οι εικόνες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Η επική συνάντηση

Την είδηση γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε και απρόσμενες συναντήσεις στις εξέδρες.

Μίλησε ποντιακά ο Αλέξης Τσίπρας στο Μενίδι: Άλλα ζα σπάουνταν και άλλα μαρουκούνταν [βίντεο]
Συγκεκριμένα, έδειξε φωτογραφίες από την τυχαία συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος επίσης είχε πάει για να δει το ματς. Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, οι δυο τους μιλούν χαμογελαστοί και με χαλαρή διάθεση.

Η συνάντηση με τον Παππά

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας “πέτυχε” τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων.

Ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει φίλαθλος του “τριφυλλιού” και μάλιστα στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο “Happy Day” του Alpha είπε ότι η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα είναι Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να θέτει “βέτο” και να της ξεκαθαρίζει ότι τα παιδιά τους θα γίνουν Παναθηναϊκοί!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόλυτο ντέρμπι της Super League 2022/23 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ολοκληρώθηκε ισόπαλο 0-0. Έτσι, τρεις αγώνες πριν από το τέλος των play off, οι δύο ομάδες είναι μαζί στην κορυφή, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

“Τώρα μου περισσεύει” Η μπηχτή της Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη, δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον Μπισμπίκη

“Δεν ντρέπομαι να το πω” Η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έκανε παιδιά

“Το λιμάνι μου” Ξανά μαζί Τσιτσιπάς και Μπαντόσα, οι αγάπες οι μεγάλες δεν τελειώνουν