Πάγωσαν όταν τον βρήκαν: Νεκρός ο παρουσιαστής του Master Chef λίγο πριν την πρεμιέρα στην Αυστραλία-Καταρρακωμένη η οικογένεια

Βαρύς θρήνος επικρατεί στην Αυστραλία για τον θάνατο του γνωστού παρουσιαστή που έφυγε τόσο ξαφνικά  με την οικογένεια του να βρίσκεται σε μεγάλο σοκ.

Νεκρός στα 46 του

Ο λόγος για τον Jock Zonfrillo 46 ετών, που εργάστηκε με παγκοσμίου φήμης σεφ σε φημισμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο προτού ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το Network 10, την ημέρα που επρόκειτο να προβληθεί η πρεμιέρα της σεζόν 2023 του MasterChef και την οικογένεια του να δηλώνει καταρρακωμένη.

«Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους διασταυρώθηκαν με τον δρόμο του, έγιναν σύντροφοί του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του, κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στην καρδιά σας όταν θα πιείτε το επόμενο ουίσκι σας», ανέφεραν σε δηλώσεις τους.

Ο σεφ – παρουσιαστής βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στη Μελβούρνη, όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ο θάνατος του δεν θεωρείται ύποπτος.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα