«Συλλυπητήρια» Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα, τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Την Τρίτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Φέρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει, με τις τρεις συζύγους του να σπαράζουν για εκείνον . Ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Σε κλίμα συγκίνησης, λοιπόν, μεταφέρθηκαν εικόνες από την τελετή στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, με την Δανάη Μπάρκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και να “λυγίζει” μπροστά στην κάμερα.

Η συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη

«Το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν στην ουσία ποτέ, είναι πάντα μέσα σε όσους τους έχουν συναναστραφεί. Μακάρι, πραγματικά, όλοι οι άνθρωποι – χωρίς να το προσπαθούμε – να έχουμε αυτόν τον εσωτερικό τρόπο έκφρασης, ευγένειας και καλοσύνης και όντως να είμαστε για τους γύρω μας τόσο φωτεινοί όπως ήταν εκείνος ο άνθρωπος. Συλλυπητήρια για άλλη μια φορά στους δικούς του ανθρώπους και στην υπέροχη Μαρίνα Ψάλτη, που για πάντα θα τον κρατούν μέσα τους» είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»