“Εννοείται θα πάρει το όνομά της” Πετάει στα σύννεφα ο Πύρρος Δήμας με τη νεογέννητη κόρη του

Εξιτήριο πήρε η Αφροδίτη Σκαφίδα, την Τρίτη (16/4), από την ιδιωτική κλινική όπου ήρθε στον κόσμο η κόρη της με τον Πύρρο Δήμα.

Ο Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του στάθηκαν για μερικές δηλώσεις, στο σημείο έξω από την ιδιωτική κλινική, που βρίσκονταν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μοιάζει στην  Αφροδίτη!

Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor τόνισε ότι είχε μια δύσκολη γέννα ενώ ο σύζυγός της ανέφερε, με τη σειρά του, πως το παιδί τους μοιάζει στην Αφροδίτη Σκαφίδα.

Πιο αναλυτικά, η Αφροδίτη Σκαφίδα είπε για το παιδί της: «Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική, αλλά όλα πήγαν καλά».

Ο Πύρρος Δήμας σχολίασε στην πορεία: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα τω Θεώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη».

Για το όνομα του παιδιού, η αθλήτρια είπε: «Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε». Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου».

Σε ερώτηση για το πώς τα υπόλοιπα παιδιά του θα υποδεχτούν το νέο τους αδερφάκι, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πώς και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο».

Related posts

“Μπήκα με εγκεφαλικό στον Ερυθρό Σταυρό”: Ραγίζει καρδιές η Ελένη Γερασιμίδου για το πρόβλημα υγείας της

Βγήκε χωρίς μακιγιάζ, τον κρατούσε αγκαλιά: Δεν την νοιάζουν τα φλας τη Ζουγανέλη, ζει τον έρωτά της με τον Συρίγο

“Είμαστε γεμάτοι όνειρα” Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Λιβάνης μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Ανδρομάχης