Συγκλονίζει ο Χρήστος Μάστορας: Η μάχη με είδος λευχαιμίας στα 2 του χρόνια και ο συμβολισμός του επιθέτου του

O Χρήστος Μάστορας είναι καταξιωμένος τραγουδιστής της γενιάς του, έχει πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του και φέτος τον απολαμβάνουμε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Η συνέντευξη του Χρήστου Μάστορα

Παρεμπιπτόντως, το επίθετό σου, το δικαιώνεις; Μαστορεύεις;

Δεν είναι τυχαίο το επίθετο μάλλον. Όλοι οι “Μαστοραίοι” παραδοσιακά έχουν την ανάγκη να λύνουν προβλήματα και να εξερευνούν το πώς λειτουργεί ο υλικός κόσμος. Ξέρουν καλά να χτίζουν, αλλά αν χρειαστεί και να γκρεμίσουν για να φτιάξουν κάτι από την αρχή, θα το κάνουν. Υπάρχει μια σημαντική αλληγορία εδώ όμως. Έμαθα από τον πατέρα μου να αμφισβητώ και να κάνω τις σωστές ερωτήσεις για να μάθω το οτιδήποτε. Ένας μάστορας πρέπει να ξέρει από θεμέλια, από βάσεις αλλά και να δέχεται πώς αυτές οι βάσεις μπορεί να θέλουν χτίσιμο από την αρχή. Όλοι οι άνθρωποι αντίστοιχα έχουν μεγαλώσει με κάποιες αρχές, αλλά λίγοι είναι ικανοί να αμφισβητήσουν την αξία τους και να τις επαναπροσδιορίσουν. Νομίζω πως αν το επίθετό μου έχει μια ερμηνεία, είναι αυτή. Μαστορεύω τη ζωή μου και το μυαλό μου αν χρειάζονται επισκευή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Χρήστος σε ηλικία 2 ετών πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, ωστόσο κατάφερε να το αντιμετωπίσει.

Related posts

Κομψός και αριστοκρατικός όπως αρμόζει σε γαλαζοαίματο: Ο πρίγκιπας Παύλος βόλταρε στην Αθήνα & αποθεώθηκε

“Eίμαι περήφανος για την καταγωγή μου” Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Παππάς, κανείς δεν το ήξερε μέχρι σήμερα

Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για την Κορομηλά: Είπε αυτό για τα ζώα και αποθεώθηκε από τους φιλοζωικούς οργανισμούς