Ελένη Καστάνη: «Όλοι οι άντρες μου ήταν κούκλοι και δεν μου άξιζαν -Ο Φιλιππίδης μου φερόταν καταπληκτικά»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της.

Οι άντρες της Ελένης Καστάνη

Σε αναφορά του δημοσιογράφου για μια χαρακτηριστική σκηνή στο «Safe Sex», η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Και στο Safe Sex τον πιο όμορφο έπαιρνα. Δεν ξέρω και στη ζωή. Και ο άντρας μου ήταν πολύ ωραίος και γενικά έχω περάσει σαν πολύ ωραία γυναίκα, χωρίς να είμαι».

Για τη σχέση που έχει με τον γιο της, ο οποίος είναι 23 ετών και πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές του, σημείωσε ότι δεν τον ελέγχει, καθώς «δεν κάνω τέτοιες αηδίες. Είμαι πολύ σίγουρη για την επιλογή του παιδιού μου, γιατί ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει».

Τι δήλωσε για Κιμούλη-Φιλιππίδη

Σε ερώτηση για το εάν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο. Ας πούμε, όταν έπαιξα μαζί του, δεν είχα κανένα παράπονο. Δηλαδή, αν δεν μου κάνει κάτι εμένα και δεν δω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αποκλείσω έτσι έναν άνθρωπο».

Τέλος, για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακριβώς μετά το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή», επισήμανε: «Με τον Πέτρο δεν έχω παίξει στο θέατρο αλλά στην τηλεόραση. Μου φερόταν καταπληκτικά».

Related posts

“Σoκάρει” η αγνώριστη εικόνα του: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πιρς Μπρόσναν με άσπρα μαλλιά & γυαλιά μυωπίας

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Αθηνά Οικονομάκου, η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά

«Άυπνος 5 μέρες, ταλαιπωρία, στεναχώρια, τρομακτικό όλο αυτό»: Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη