Συγκλονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ»

Στο χθεσινό επεισόδιο στο «Σπίτι με το Mega», ένα μεγάλο αφιέρωμα για την Πίτσα Παπαδοπούλου πραγματοποιήθηκε για την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πριν ανέβει στη σκηνή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια με τη Ρούλα Κορομηλά. Η σπουδαία ερμηνεύτρια προχώρησε μεταξύ άλλων σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τους πρόσφυρες γονείς της αλλά και την απώλεια των αδερφών της.

Πίτσα Παπαδοπούλου: Η μεγάλη αποκάλυψη για την οικογένεια της

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά. Έκανε 9, αλλά δεν έζησαν όλα», δήλωσε αρχικά.

«Τότε, πέθαιναν 2-3 χρονών, επειδή δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια», συμπλήρωσε. Ωστόσο, όπως είπε, μελλοντικά υπήρξε κι άλλη απώλεια στην οικογένειά της, αυτή του μικρότερου αδερφού της.

«Ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε, τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνης της, ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου με τη μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι, η μαμά μου δεν περνούσε καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι