Είπε το μεγάλο ναι: Έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, οι οποίοι εδώ και έξι μήνες είναι σε σχέση. Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτη και την πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Ο έρωτας που ήρθε από τους Παγιδευμένους

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια ιδιαίτερη χημεία που εξελίχθηκε σε μια τρυφερή σχέση. Για αρκετό καιρό, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Οι δυο ηθοποιοί έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου και μοιράζονται μια γλυκιά καθημερινότητα, αφού συνδυάζουν τις υποχρεώσεις και τα πολύωρα γυρίσματα στη σειρά με μαγικές, προσωπικές στιγμές μόνο για δυο. Μάλιστα, μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι βόλτες με τον σκύλο του Πέτρου Λαγούτη στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Related posts

Ξόδεψε 40.000€ μόνο για τα λουλούδια: Ο Light διασκέδασε στον Ρέμο και έριξε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της συντρόφου του (vid)

Χαμογελά ξανά μισό χρόνο μετά το διαζύγιο: Η Λένα Δροσάκη έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της και δηλώνει ευτυχισμένη

«Την πρώτη νύχτα του γάμου κάναμε παιδάκι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ελέτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και η τρυφερή αφιέρωση