Συγκλονίζει η Έλλη Στάη: Πάλεψα με το τέρας της κατάθλιψης στα 40 μου

Έλλη Στάη: Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια ήταν πολλά χρόνια δίπλα μας στην ενημέρωση κα δεν διστάζει να πει την αλήθεια χωρίς ταμπού και χωρίς να αποκρύπτει κάτι. Η Έλλη Στάη δήλωσε πως πέρασε κατάθλιψη και μάλιστα στην ηλικία των 40 και συγκλονίζει με το πως κατάφερε να βγει δυνατότερη από όλο αυτό.

Έλλη Στάη: Η μάχη με την κατάθλιψη

Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε η Έλλη Στάη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη. «Πέρασα κατάθλιψη. Είναι πολύ δύσκολη εμπειρία γιατί όποιος το πρωτοσυναντά αυτό, δεν το ξέρει καθόλου. Πραγματικά θέλει μεγάλη βοήθεια από το περιβάλλον για να μπορέσει να βρει το δρόμο που θα το αντιμετωπίσει, θα συνέλθει. Στη ζωή δεν σε αφήνει απόλυτα. Να μπορείς να το χειριστείς αυτό και να το αναγνωρίζεις. Μου συνέβη στα 40. Ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης, στο peak της επαγγελματικής μου πορείας.

Με ταλαιπώρησε αρκετά. Φάνηκε και το είπα στον επαγγελματικό μου χώρο τότε. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις στην πρώτη του κρούση… Ο φόβος ότι είναι ψυχική ασθένεια, το κάνει τέρας. Επειδή λειτουργεί ως ταμπού, οι περισσότεροι άνθρωποι όταν πάρουν μια φαρμακευτική αγωγή που είναι απαραίτητη, την πετάνε γρήγορα γιατί δεν θέλουν να έχουν αυτήν την εξάρτηση. Πρέπει να το λένε όσοι το περνούν» δήλωσε η Έλλη Στάη.

Related posts

Δίαιτα με γιαούρτι και μέλι: Για γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς πολύ κόπο – Αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα