Συγκίνησε το διαδίκτυο η υπόσχεση του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια υγείας του: «Σπίτι μας τώρα»

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, ξεπέρασε τον κίνδυνο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο στις 14/1 από τη Λήμνο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου αργότερα ανακοινώθηκε πως υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας.

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα ήταν συντετριμμένη και ανυπομονούσε να περάσουν οι μέρες και ο καλός της να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της γερός και δυνατός. Μάλιστα, είχε παραχωρήσει και συνέντευξη αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της αδιαθεσίας του.

Λελέ Γκόφα: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο – Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη βδομάδα πρώτο θεός!», είπε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα.

Στέλιος Ρόκκος: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Σήμερα 19/1, ο 58χρονος τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε και δεν θεωρήθηκε αναγκαία η παραμονή του στην κλινική. Ο έρωτας της ζωής του σαφώς ήταν στο πλευρό του και λίγη ώρα αργότερα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τι της υποσχέθηκε ο αγαπημένος της μετά από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Έδωσε υπόσχεση !!!!! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά. Σπίτι μας τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και γέμισε με γλυκά μηνύματα συμπαράστασης.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις