Με μπαστούνι και αθλητικά παπούτσια: «Μποτιλιάρισμα» στο κέντρο για την Άννα Μαρία, σταματούσαν τα αμάξια να την δουν

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά, στην Αθηναϊκή Λέσχη γευμάτισε μαζί με τα παιδιά της και την αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία, η Άννα Μαρία.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, λίγα λεπτά μετά τις τέσσερις το μεσημέρι της Τετάρτης, να βγαίνει από την Λέσχη φορώντας κοστούμι και sneakers ενώ στηριζόταν σε ένα μπαστούνι.

Άννα Μαρία: Λιτή και κομψή στην βόλτα της στο κέντρο

Μετά την ιδιαίτερα αριστοκρατική εμφάνισή της στην κηδεία του συζύγου της, η Άννα Μαρία έκανε μια χαλαρή έξοδο στο κέντρο. Στο πλευρό της ήταν η κόρη της Αλεξία η οποία ζει στα Κανάρια Νησιά με τον σύζυγό της και τα παιδιά της και είναι ελάχιστες οι φορές που την έχουμε δει στην Ελλάδα.

Φυσικά μαζί τους ήταν και ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ με τα παιδιά τους, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ.

Μετά από 60 χρόνια γάμου, η τέως βασίλισσα αποχαιρέτησε τον σύζυγο της, περνώντας μαζί του αμέτρητες χαρούμενες στιγμές, η ίδια βέβαια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την θλίψη που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της.

Σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου η οικογένεια πραγματοποίησε το μνημόσυνο για τις 9 μέρες σε κλειστό κύκλο στο Τατόι.

Τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά περπάτησαν στους δρόμους του κέντρου, δείχνοντας ευδιάθετοι, ωστόσο δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τους πλησίασαν.

Άννα Μαρία: Δείτε φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα

Related posts

«Να προσέχεις την Ντορίτα»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου μέσα από τις σειρές της

Προχωράει την ζωή της η Οικονομάκου: Ταξίδι για 2 μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο και κάτι μας… κρύβει

Χαρές για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 27 χρόνια γάμου: «Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση, γεμάτη ευγνωμοσύνη»