Συγκινεί ο Τάσος Τρύφωνος: Βούτηξα στο λιμάνι των Χανίων για να σώσω ένα γατάκι

Ο διάσημος Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια που είχε στα Χανιά με ένα μικρό γατάκι που κινδύνευε να πνιγεί.

Το γλυκό περιστατικό

Μιλώντας στην εκπομπή ο Τάσος Τρύφωνος είπε ότι ενώ είχε πάει για φαγητό στα Χανιά, είδε ένα λαμπραντόρ να κυκλοφορεί χωρίς λουρί και να ορμάει σε ένα γατάκι και μετά να πέφτουν και τα δύο στη θάλασσα και μάλιστα να συνεχίζει και μέσα στο νερό να προσπαθεί ο σκύλος να πνίξει το γατάκι. Τότε ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ έκανε παρατήρηση στην κυρία που είχε τον σκύλο, βούτηξε ο ίδιος έτσι όπως ήταν ντυμένος, έδιωξε το σκυλί μακριά και πήγε να πιάσει το γατάκι που πνιγόταν, φοβούμενος ότι μπορεί να τον γρατζουνίσει, αλλά όπως είπε το γατάκι τον κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο ευγνωμοσύνη που του έσωσε τη ζωή σαν να ήθελε να του πει «My hero».

Ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος λατρεύει τα σκυλιά και μάλιστα έχει και εκείνος ένα, επεσήμανε ότι ποτέ δεν πρέπει να τα βγάζουμε χωρίς λουρί, γιατί αν δουν γάτα από ένστικτο μπορεί να της ορμήσουν.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά