Συγκινεί η Φιλαρέτη Κομνηνού: “Είναι ευλογημένη γιατί γεννήθηκε αυτή τη μέρα”, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” με την Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Αναφέρθηκε στη γέννηση της εγγονής της.

Να θυμίσουμε, πως πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη έγιναν για πρώτη φορά γονείς και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους, την κόρη τους.

«Η αίσθηση είναι απερίγραπτη, νομίζω οι λέξεις είναι πολύ λίγες. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω…Αυτό το παιδί είναι ευλογημένο γιατί γεννήθηκε την ημέρα που γιορτάζει η Παναγιά και πιο συγκεκριμένα η Παναγιά η Χοζοβιώτισσα, που είναι της Αμοργού. Ένα νησί που λατρεύει και ο Γιώργος και η Δανάη. Η Δανάη Μιχαλάκη είναι πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ ήρεμη και ευτυχισμένη», είπε αρχικά η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Στη συνέχεια, όταν η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε την ηθοποιό πως νιώθει που το δικό της παιδί απέκτησε παιδί, η ίδια δεν μπόρεσε να εκφραστεί με λόγια.

«Είναι κάτι που αφορά τα παιδιά, σαν γιαγιά δεν μπορώ να περιγράψω πώς νιώθεις όταν παίρνεις το εγγόνι σου στην αγκαλιά σου», απάντησε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»