Ανδρέας Φουστάνος: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες»

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για τη σχέση του με τις κόρες του, αποκαλύπτοντας ότι είναι περισσότερο «φίλοι». «Δεν μου εξομολογούνται τα πάντα, εγώ όμως το κάνω» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι το εγγόνι του προτιμά να τον φωνάζει «Ανδρέα» και όχι «παππού».

Εδώ στην Ελλάδα η λέξη παππούς είναι υποτιμητική

Για τις σχέσεις του με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, ο Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω».Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του».Επίσης, μίλησε για τους γονείς του, και την επιθυμία του πατέρα του να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο, αλλά και για την επέμβαση που έκανε στη μητέρα του.

«Όταν έφυγα στη Βραζιλία για ειδικότητα πέθανε ο πατέρας μου και δεν είδε ποτέ την επιτυχία που είχα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η μητέρα του δεν ήταν ποτέ καταπιεστική, όμως απαίτησε από τον ίδιο να την χειρουργήσει.Τέλος, αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που κάνουν κάποιες γυναίκες με άσχημο τελικό αποτέλεσμα.«Με ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν οι γυναίκες και παραμορφώνουν το πρόσωπό τους, δεν είναι της αισθητικής μου» τόνισε και πρόσθεσε: «Κατηγορώ και τους πελάτες γιατί δεν έχουν αισθητική όταν αποδέχονται τον παραμορφωμένο εαυτό τους και τους συναδέλφους».

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»