«Συγγνώμη που συγκινούμαι»: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του Ηλία Ζερβού 1 χρόνο πριν πεθάνει

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ το 2021, ξέσπασε σε δάκρυ συγκίνησης όταν η Νάντια Κοντογεώργη αναφέρθηκε στην πατρίδα του, Κωνσταντινούπολη.

Ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και με αφορμή τον ρόλο του είχε φιλοξενηθεί στο «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Ο Ηλίας Ζερβός λυγίζει on air

Ο ηθοποιός, τότε, είχε «λυγίσει» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» είχε εξομολογηθεί στην ΕΡΤ τότε…

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις