Κόνι Μεταξά: «Πήρα το αμάξι και έφυγα μόνη μου μετά τον γάμο, δεν ήξερα οτι πρέπει να φύγω με το γαμπρό»

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κόνι Μεταξά σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε τα όσα έγιναν στο γάμο της με τον Μάριο Καπότση στην Κρήτη.

Καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά η Κόνι Μεταξά πέρασε αποκαλύψεις τόσο για την πρόταση γάμου, όσο και για την ημέρα που παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Μου έκανε δύο προτάσεις γάμου ο Μάριος Καπότσης. Επειδή είναι παραδοσιακός μου έκανε πρόταση αρραβώνα. Πήρα δύο δαχτυλίδια, αυτό είναι το φανταστικό. Τη δεύτερη φορά αυτό που έγινε και είναι αστείο, είναι ότι τον χαστούκισα. Ο λόγος είναι ότι ήταν μεγάλο το δαχτυλίδι. “Γιατί πήρες τόσο μεγάλο δαχτυλίδι;” του είπα, ότι ξοδεύτηκε» ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Αποκάλυψη Κόνις Μεταξά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για όσα συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος της τελετής: «Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή στην εκκλησία εγώ έφυγα χωρίς τον Μάριο γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι και έφυγα.

Επίσης ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε έφυγες και ο Μάριος πού είναι; πρέπει να γυρίσεις πίσω. Γύρισα στην εκκλησία υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα γιατί δεν ήξερα που είχε πάει», ανέφερε η Κόνι Μεταξά καλεσμένη στο After Dark.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του