Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν… 10 Αντικείμενα που ΔΕΝ πρέπει να Έχουμε στα Σπίτια μας!

BAPFXE Modern living room

Το σπίτι μας και τα υπάρχοντά μας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για το χαρακτήρα μας. Ένα σπίτι είναι η ακριβής απεικόνιση της προσωπικότητάς μας, οπότε το να κρίνουμε με βάση το σπίτι κάποιου είναι αρκετά δίκαιο.

Εσείς πόσα από αυτά έχετε στο σπίτι σας;

Υδρομασάζ κήπου

Γιατί κανείς να ξοδέψει ένα ολόκληρο απόγευμα να μουλιάζει με τους πλαδαρούς του φίλους, ενώ νεκρά κύτταρα επιπλέουν παντού.

Μεγάλη τηλεόραση

Το μέγεθος της κεντρικής τηλεόρασης ενός σπιτιού είναι ένα από τα κύρια κοινωνικά τεστ ενός σπιτιού. Όσο μεγαλύτερη η τηλεόραση, τόσο λιγότερο έχει ασχοληθεί κανείς με το σπίτι του. Το μεγάλο δεν είναι πάντα όμορφο.

Δωμάτιο κινηματογράφου

Μία μεγάλη τηλεόραση δεν συγκρίνεται με ένα ολόκληρο δωμάτιο αφιερωμένο σε μία οθόνη.

Τεράστιο ψυγείο

Η τάση αυτή να έχουμε ψυγεία διπλάσια από ότι χρειαζόμαστε είναι πολύ άσχημη. Είναι άσκοπη σπατάλη χρημάτων και δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.

Τεράστιο πιάνο

Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έχεις ένα πιάνο σπίτι σου, ένα τεράστιο πιάνο που έχει αγοραστεί με πάρα πολλά χρήματα και ο μοναδικός σκοπός που εξυπηρετεί είναι διακοσμητικός είναι κάτι πραγματικά τραγικό.

Ιστός σημαίας 

Είναι υπερβολικό. Εκτός αν είναι ένα κτίριο της κυβέρνησης ή μία πρεσβεία, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί να κρεμάσει κάποιος τη σημαία στην αυλή του.

Έπιπλο με καθρέφτη 

Όχι μόνο είναι κακόγουστο, αλλά δεν είναι και πρακτικό. Θέλει συνεχή προσπάθεια για να παραμείνει καθαρό και δεν ξέρουμε αν αξίζει και τον κόπο.

Θέρμανση για εξωτερικούς χώρους 

Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Εάν δεν είναι καλός ο καιρός, δεν χρειάζεται να καθίσετε και έξω. Είναι σαν να κάνεις απλά επίδειξη ισχύος.

Μαγνητάκια στο ψυγείο

Τα καλά σπίτια δεν έχουν μαγνητάκια στο ψυγείο. Εάν τα έχουν θα είναι από τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας που δεν έχουν μάθει ακόμα το πόσο άσχημα φαίνονται.

Φλοκάτες στο πάτωμα

Είναι προτιμότερο ένα ξύλινο πάτωμα, αν και μερικές φλοκάτες δεν είναι κακές. Αρκεί να μην φτάνουμε στην υπερβολή.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι