Συμβουλές για να εξουδετερώσεις την μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα σου

Ακόμα και αν δεν είσαι καπνιστής, με το που βγεις μια βόλτα και πας σε κάποιο κλειστό χώρο που καπνίζουν οι υπόλοιποι τα ρούχα σου μυρίζουν. Η τσιγαρίλα ποτίζει και λυπάσαι που αν και είναι καθαρά (αφού τα έχεις φορέσει μόνο λίγα λεπτά) αναγκάζεσαι να τα ρίξεις στα άπλυτα.

Μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ και θα σου πούμε τι μπορείς να κάνεις αν θες να εξουδετερώσεις την μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα σου.

Τι μπορείς να κάνεις αν θες και εσύ να διώξεις την μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα σου;

  • Άσε τα ρούχα σου να αεριστούν: Κάθε φορά που επιστρέφεις σπίτι σου καλό θα ήταν με το που βγάζεις τα ρούχα σου να τα βγάζεις στο μπαλκόνι και να τα απλώνεις για να τα φυσήξει ο αέρας. Μετά από λίγες ώρες όταν μαζέψεις τα ρούχα σου θα δεις ότι θα μυρίζουν πολύ λιγότερο.
  • Βάλε στην ντουλάπα σου ένα πουγκί με γαρύφαλλα και φλούδες λάιμ: Κόψε ένα κομμάτι από τούλι και γέμισε το με γαρύφαλλα και κομμένες φλούδες λάιμ. Αυτός ο συνδυασμός θα τραβήξει όλες τις άσχημες μυρωδιές από τα ρούχα τους και θα τους δώσει ένα απαλό και διακριτικό άρωμα.
  • Βούτηξε μια βούρτσα σε διάλυμα αμμωνίας: Βάλε σε ένα μικρό μπολ νερό και διέλυσε εκεί λίγο αμμωνία. Βρέξε με το διάλυμα την βούρτσα και πέτασε με αυτή τα ρούχα σου.
  • Αν δεν εξαφανίστηκε με τα προηγούμενα τρία κόλπα η μυρωδιά του τσιγάρου πρέπει να πλύνεις τα ρούχα σου αλλά όχι, όπως το έκανες μέχρι σήμερα. Βάλε στην πλύση μια κουταλιά μαγειρική σόδα και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα φύγουν.

[via]

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι