Ο,τι Πρέπει για τον Χειμώνα: Πανέμορφα Σχέδια για Πλεκτά Καλτσάκια που θα Λατρέψετε!

Το τέλος του χρόνου πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία πέφτει. Καθώς ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος, η άνεση του σπιτιού μας γίνεται όλο και πιο ελκυστική. Οι αγκαλιές στο σπίτι είναι αναπόφευκτες, αλλά είναι σημαντικό να χουχουλιάζετε ακόμα και στο σπίτι σας με στιλ.

Υπάρχει ένα νέα κομμάτι που μπορείτε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας και είναι τέλειο για τις βροχερές μέρες (και νύχτες) που περνάτε μέσα: Καλτσάκια σε πλέξη δράκου με ρεβέρ κροκόδειλου. Μπορεί να ακούγονται περίπλοκα, αλλά αυτά τα καλτσάκια είναι πολύ απλά και χουχουλιάρικα.

Είναι συνδυασμός πλεκτής κάλτσας και μπότας και είναι απίστευτα απαλά και άνετα για τα πόδια.
Επιπλέον, βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, όπως τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όμπρε τόνοι.

Μπορείτε να τα αγοράσετε στο διαδίκτυο ή να τα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι. Αγοράζοντας το σχέδιο από το διαδίκτυο μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα και να δημιουργήσετε αυτά τα ζεστά καλτσάκια. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεσαίος και το σχέδιο βγαίνει σε μεγέθη για μωρά, παιδιά και ενήλικες.

Είτε αποφασίσετε να τα αγοράσετε, είτε να τα φτιάξετε μόνοι σας, αυτά τα καλτσάκια είναι το τέλειο δώρο για τις διακοπές των Χριστουγέννων και εγγυώνται να σας κρατάνε ζεστούς στα κρύα.

Πώς σας φαίνονται;

Credit: shareably.net

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι