Οι Συναρπαστικές Εξομολογήσεις ενός 84χρονου μοντέλου!

Αυτή είναι η Carmen Dell’Orefice, ένα 84χρονο μοντέλο. Η Carmen συνεχίζει να εμφανίζεται στην πασαρέλα, να φωτογραφίζεται για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας και παίρνει συχνά μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Το μυστικό της νεότητας και της ομορφιάς της είναι σχετικά απλό: κοιμάται καλά, κολυμπάει και δεν ανησυχεί για την ηλικία της. Η Carmen δεν κρατάει κρυφές τις πλαστικές επεμβάσεις της.

“Υπάρχει πάντα κάτι για να διορθώσεις εδώ κι εκεί”, είπε. Αλλά αναγνωρίζει το γεγονός ότι η αισθητική χειρουργική δεν είναι αρκετή: όπως λέει, και το μυαλό και το σώμα θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Η Carmen ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 15. Έχει μπει στα εξώφυλλα του Vogue και του Harper’s Bazaar πολλές φορές και δεν σταμάτησε εκεί. Η Carmen μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness σαν το μοντέλο με την πιο μακροχρόνια καριέρα.

Λίγο πριν την επέτειο της, η Dell’Orefice έδωσε συνέντευξη στο δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό New You. “Είμαι εκλεκτική και στο φαγητό και στο $εξ”, είπε.  Λογικό, αφού το ταμπεραμέντο που κληρονόμησε από τον Ιταλό πατέρα της δεν περνά απαρατήρητο.

“Έζησα μια υπέροχη ζωή! Πόσες ηλικιωμένες γυναίκες γνωρίζετε που να τις έχει βγάλει φωτογραφία για την ταυτότητα ο Norman Parkinson;”, είπε σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις της.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Salvador Dali την αποκαλούσε μούσα του.

Η Carmen λέει ότι ελπίζει να ζήσει μέχρι τα 100 και να πεθάνει “φορώντας ψηλοτάκουνα”.

Θαυμάζουμε αυτήν την εντυπωσιακή γυναίκα! Ελπίζουμε να παραμείνει υγιής, δραστήρια και να συνεχίσει να εμπνέει. Για πολύ καιρό τώρα δείχνει στους ανθρώπους ότι πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους, αλλά να νιώθουν καλά με την ηλικία τους και να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο.

Αυτό είναι το πραγματικό μυστικό της αιώνιας νεότητας!

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι