Οι Απίστευτες Ικανότητες των Παιδιών της Οικογένειας Jolie-Pitt, έχουν Σοκάρει το Διαδίκτυο. Που Οφείλονται όμως;

Τα παιδιά των Jolie-Pitt – Maddox (14), Pax (12), Zahara (11), Siloh (9), Knox και Vivienne (7) – έχουν δανείσει την φωνή τους στους χαρακτήρες του “Kung Fu Panda”, έχουν παίξει πριγκίπισσες την Ντίσνεϋ (η Vivienne έπαιξε την μικρή Aurora) και ζούσαν στο πλατό μαζί με τους γονείς τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “By The Sea”.

Είπαν στην μητέρα τους ότι βρίσκουν την δουλειά της πολύ εύκολη. Γι’αυτο δεν αποτελεί και τόση έκπληξη το γεγονός ότι κανένα από αυτά δεν θέλει να την κάνει για πολύ καιρό, όπως είπε η Jolie σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio 4.

“Κανένα από τα παιδιά μου δεν θέλει να γίνει ηθοποιός. Δεν ξέρω γιατί όχι”, είπε (αν και μάλλον επειδή η ίδια και ο Brad τα αποθαρρύνουν). “Ενδιαφέρονται να γίνουν μουσικοί.

Νομίζω ότι τους αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων απ’έξω. Ο Mad ενδιαφέρεται για το μοντάζ. Θα δούμε. Είναι όλα πολύ μικρά. Ο Pax λατρεύει την μουσική και του αρέσει να κάνει το DJ.”

Ο Maddox έχει εμπλακεί περισσότερο από όλους στα γυρίσματα. Πρόσφατα, δούλεψε με την μητέρα του στην τελευταία της ταινία “First They Killed My Father”, μια διασκευή των απομνημονευμάτων μιας γυναίκας που επιβίωσε από την γενοκτονία της Καμπότζης, την οποία σκηνοθετεί η Angelina.

Ο Maddox υιοθετήθηκε στην Καμπότζη και η ταινία είναι αφορμή για να εξερευνήσει την κληρονομία του. Η Angelina εξηγεί:

“Η συγγραφέας των απομνημονευμάτων (Loung Ung) είναι φίλη μου. Γνωριστήκαμε πολλά χρόνια πριν (όταν δούλευα στην χώρα της) και καθίσαμε ένα βράδυ και της είπα: ‘Σκέφτομαι να υιοθετήσω κάποιον από αυτή την χώρα. Σαν ορφανή, θα προσβαλλόσουν ή θα το υποστήριζες και θα ήταν εντάξει;

Ήταν πολύ υποστηρικτική και μήνες μετά γνώρισε τον Mad και είναι στην ζωή του από τότε. Έτσι, ο Maddox διάβασε το βιβλίο της και μου είπε να το κάνω ταινία, στην συνέχεια φτιάξαμε μαζί το σενάριο και αυτός ήταν που μου είπε ότι ήταν καιρός να γυριστεί αυτή η ταινία και ότι ήταν έτοιμος να μάθει την ιστορία της χώρας του…

Μιλήσαμε πολύ για το πόσο σοβαρό ήταν αυτό το εγχείρημα και ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα.”

Τα άλλα παιδιά της έχουν ένα εξίσου πολυπολιτισμικό υπόβαθρο – και έχουν απίστευτες γλωσσικές ικανότητες. “Όλα τα παιδιά μαθαίνουν διαφορετικές γλώσσες”, είπε η Angelina.

“Τους ρώτησα τι γλώσσες ήθελαν να μάθουν και η Shi μαθαίνει Khmai, μια γλώσσα της Καμπότζης, o Pax ασχολείται με τα βιετναμέζικα, ο Mad με τα γερμανικά και τα ρώσικα, η Z μιλάει γαλλικά, η Vivienne ήθελε πολύ να μάθει αραβικά και ο Knox μαθαίνει την νοηματική, άρα αυτό μάλλον σημαίνει ότι δεν ξέρεις ποια είναι τα παιδιά σου μέχρι να σου το δείξουν. Και γίνονται αυτοί που θέλουν.”

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι