Δείτε ΤΙ Ζωή Κάνουν οι Σύγχρονες Πριγκίπισσες του 21ου αιώνα σε 12 Χώρες του Κόσμου. Άραγε ΠΩΣ περνάει η Εγγονή του Κωνσταντίνου;

Δεν είναι ηρωίδες παραμυθιών. Είναι σύγχρονες κοπέλες που ζουν τη ζωή τους, ερωτεύονται και διασκεδάζουν. Ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα κορίτσια μόνο από την οικογενειακή προέλευση και το πλήθος προσκλήσεων σε πραγματικές δεξιώσεις.

Σας παρουσιάζουμε τις αληθινές πριγκίπισσες διαφορετικών χωρών, που δεν παύουν να είναι κυρίες ακόμη και στην καθημερινή ζωή.

Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, Λουξεμβούργο

Η 24χρονη είναι η μοναδική κόρη του Δούκα του Λουξεμβούργου Henri και της Μεγάλης Δούκισσας Μαρίας Τερέζα του Λουξεμβούργου. Αγαπά τον αθλητισμό, μιλάει άπταιστα 5 γλώσσες, και συμμετείχε ακόμη και στο Wimbledon. Σπουδάζει λογοτεχνία, ιστορία και φιλοσοφία. Το πλήρες όνομά της είναι το μεγαλύτερο όλων των ευρωπαϊκών πριγκιπισσών – Alexandra Joséphine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine. Όμως, παρά τo βασιλικό όνομα είναι πέμπτη κληρονόμος στη σειρά του θρόνου.

Λαίδη Amelia Windsor, Ηνωμένο Βασίλειο

H Λαίδη Αμέλια είναι μόλις 20 ετών, και δικαίως θεωρείται η πιο όμορφη νεαρή κοπέλα στην Αγγλία. Είναι η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και η μικρότερη κόρη του Georrge Windsor, κόμη του St Andrews. Στο μέλλον, η νεαρή κοπέλα έχει στόχο να γίνει δημοσιογράφος και αφιερώνει πολύ χρόνο στις σπουδές της. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να εμφανίζεται συχνά σε δεξιώσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Η Λαίδη Windsor ήταν η πρώτη γαλαζοαίματη, που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler. Το πραγματικό πάθος της είναι η μόδα.

Πριγκίπισσα Marie-Louise, Βέλγιο

Είναι 21χρονη κόρη της πριγκίπισσας Astrid του Βελγίου και του αρχιδούκα της Αυστρίας Lorenz-Este. Η κοπέλα αυτόν τον καιρό σπουδάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σειρά της διαδοχής της είναι στην ένατη θέση, αλλά η ομορφιά της και η κοινωνική θέση των γονιών της την κάνει μια περιζήτητη νύφη.

Πριγκίπισσα Iman, Ιορδανία

Η πριγκίπισσα Ιμάν Μπιντ Αλ Αμπντουλάχ είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ II και της Βασίλισσας Ράνια. Είναι 20 ετών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσινγκτον. Η αυστηρή ανατροφή της δεν της επιτρέπεινα κάνει συχνές εμφανίσεις στον κόσμο, αλλά μερικές φορές συνοδεύει τη μητέρα της σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Πριγκίπισσα Charlotte του Μονακό

Η 29χρονη Charlotte Casiraghi είναι η εγγονή της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ Grace Kelly, από την οποία κληρονόμησε την αψεγάδιστη ομορφιά της. Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας στη Σορβόννη, και εργάστηκε στο περίφημο περιοδικό Above του Λονδίνου. Έχει ένα γιο, αλλά τώρα είναι ελεύθερη. Σήμερα είναι τέταρτη στη σειρά για τον θρόνο του Μονακό.

Πριγκίπισσα Mako, Ιαπωνία

Η πριγκίπισσα Mako Akishino είναι η μεγαλύτερη εγγονή του βασιλεύοντας αυτοκράτορα Ακιχίτο της Ιαπωνίας. Στα 24 της έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Διεθνές Χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο και σπούδασε στην Αυστρία. Ως μαθήτρια, έγινε διάσημη στο Διαδίκτυο και σύμβολο της κουλτούρας anime.

Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, Ελλάδα και Δανία

Επίσημα, η Ελληνική μοναρχία καταργήθηκε, αλλά οι βασιλικοί τίτλοι έχουν κληρονομηθεί στα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’. Η οικογένεια της ζει στην Αγγλία, όπου η Μαρία-Ολυμπία έχει μια ενεργή κοινωνική ζωή. Η 20χρονη σπουδάζει γραφιστική και ιστορία της τέχνης στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με την μόδα, έχοντας κάνει και φωτογραφήσεις για τον οίκο μόδας Dior. H εγγονή του Κωνσταντίνου ενημερώνει συχνά το Instagram της, έχοντας πάνω από 80 χιλιάδες ακόλουθους.

Αρχιδούκισσα Gabriella, Αυστρία

Η Gabriella Maria Pilar Yolande Joséphine-Charlotte είναι το μικρότερο παιδί του Αρχιδούκα Carl Christian και της πριγκίπισσας του Λουξεμβούργου Marie-Astrid. Η 22χρονη είναι εγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της χώρας, Karl. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει μοναρχία στην Αυστρία, αλλά οι τίτλοι στην αυτοκρατορική οικογένεια διατηρούνται.

Πριγκίπισσα Pauline, Μονακό

Η Pauline Grace Maguy Ducruet είναι η κόρη της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό και του πρώην σωματοφύλακά της, Daniel Ducret. Είναι 22 ετών, και ασχολείται επαγγελματικά με την ενόργανη γυμναστική και τις καταδύσεις. Ενδιαφέρεται για το τσίρκο και λαμβάνει μέρος στο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Τσίρκου. Είναι δωδέκατη στη διαδοχή, αλλά φαίνεται ότι αυτή η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται να ασχολήθεί με τον θρόνο.

Infanta Leonor, πριγκίπισσα της Αστούριας, Ισπανία

Οι γονείς της μικρής πριγκίπισσας είναι οι μονάρχες της Ισπανίας. Η Infanta Leonor, πριγκίπισσα της Αστούριας είναι κόρη του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε VI και της βασίλισσας Letizia. Η Leonor είναι 12 ετών, και όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας της πηγαίνει σχολείο, και ως πιθανή διάδοχος του θρόνου συμμετέχει με τους γονείς της σε επίσημες εκδηλώσεις.

Credit: adme.ru

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι