Αυτή Είναι η Πετσέτα Θαλάσσης που Φοριέται και σαν Παρεό και έχει Σαρώσει την Αγορά! Θα την Ερωτευτείτε Κορίτσια…

Η Cazoo γι ακόμη μια φορά καινοτομεί! Οι Νέες Πετσέτες Θαλάσσης της διάσημης εταιρείας, έχουν γίνει ανάρπαστες και όχι άδικα.

Πέρα από το απίστευτα χρώματα των πετσετών, όπως θα δείτε ΕΔΩ, οι βασικοί λόγοι που τις κάνουν να ξεχωρίσουν είναι τρεις…

Είσαι από εκείνους που δεν τους αρέσει η παραλία, επειδή τους ενοχλεί η άμμος; Αυτή εφεύρεση της εταιρείας είναι για εσένα. Λόγω της αντιστατικής επεξεργασίας του υφάσματος, οι συγκεκριμένες πετσέτες ΔΕΝ κολλάνε στην άμμο και με ένα απλό τίναγμα, η άμμος είναι παρελθόν… Δείτε τα σχέδια των απίστευτων πετσετών ΕΔΩ.

Ο Δεύτερος λόγος, που έχει κάνει τις συγκεκριμένες πετσέτες must, είναι το πολύ μικρό τους βάρος. Η εταιρεία πρόσεξε πολύ το βάρος των πετσετών της, έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν άνετα και ως παρεό από κάθε είδους σωματότυπο. Όπως θα δείτε και στο διαδικτυακό κατάστημα της εταιρείας ΕΔΩ, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις τις συγκεκριμένες πετσέτες.

Ο Τρίτος Λόγος και πιο σημαντικός για εμάς, είναι ότι όλες οι πετσέτες της Cazoo, στεγνώνουν μέσα σε λίγα λεπτά! Λόγω των πολύ λεπτών στρώσεων βάμβακος, επιτρέπουν στον αέρα να περάσει εύκολα μέσα από τα νήματά τους, με αποτέλεσμα να στεγνώνουν σε ελάχιστο χρόνο!

Τι άλλο μπορεί να θες για την παραλία; Εμείς πάντως τίποτα…

Για Περισσότερες Πληροφορίες, επισκεφθείτε το διαδικτυακό κατάστημα της Cazoo ΕΔΩ

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι