Στην τσέπη 120€ τη 1,5 ώρα: Αυτή είναι η νέα δουλειά του Παύλου Χαϊκάλη μετά το τέλος από τηλεόραση και θέατρο

Mετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα #metoo, έχει αποφασίσει να αλλάξει επάγγελμα και δεν τον βλέπουμε πουθενά ως ηθοποιό.

Η νέα του δουλειά

Μάλιστα, είχε έρθει στο προσκήνιο προ μηνών για την αστοχία που είχε κάνει να δηλώσει δημόσια πως σκιαγράφησε τον αστρολογικό χάρτη του βιαστή και προαγωγού της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ηλία Μίχου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Η αστρολογία είναι μια εσωτερική αναζήτηση, ψυχολογία, το να κατανοήσεις το σχέδιο του θεού πάνω στον άνθρωπο. Σε βοηθά να καταλάβεις γιατί έχεις έρθει στη γη».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο ηθοποιός -και πλέον αστρολόγος- Παύλος Χαϊκάλης, χρεώνει 120 ευρώ για 1,5 ώρα συνεδρίας, έχοντας πρώτα σπουδάσει αστρολογία σε σχολή που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, επιθυμώντας να επισημοποιήσει με έναν τίτλο σπουδών τις μεταφυσικές του αναζητήσεις.

Related posts

Ξόδεψε 40.000€ μόνο για τα λουλούδια: Ο Light διασκέδασε στον Ρέμο και έριξε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της συντρόφου του (vid)

Χαμογελά ξανά μισό χρόνο μετά το διαζύγιο: Η Λένα Δροσάκη έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της και δηλώνει ευτυχισμένη

«Την πρώτη νύχτα του γάμου κάναμε παιδάκι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ελέτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και η τρυφερή αφιέρωση