Κανείς δεν το περίμενε: Τόσα χρήματα θα κερδίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη του «50 – 50»

Πολλοί αναρωτιούνται για το χρηματικό ποσό που θα πάρει ο ηθοποιός για τις επαναλήψεις του 50-50 μετά τις καταγγελίες στο όνομά του.

Επέστρεψε στην τηλεόραση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο ίδιος βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και έχει άμεση ανάγκη οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός πρωταγωνιστής αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού ενώ κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες και μέσω των δικηγόρων του άσκησε έφεση. Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε, το Mega αποφάσισε να προβάλλει σε επανάληψη τη σειρά «50 – 50» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Φιλιππίδης.

Ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν αυτή την πρωτοβουλία και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πιστεύω το γνωρίζει αυτό. Το εικάζουμε. Και νομίζω συνέβαλε και αυτός για να επιστρέψει η σειρά».

Και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Προσωπικά χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Mega και πιστεύω πως κι άλλα κανάλια που έχουν σειρές με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα πρέπει να εμφανίζονται σιγά-σιγά στο κοινό. Με την τηλεθέαση θα δούμε και θα μετρήσουμε και ποια είναι η απήχηση του Πέτρου Φιλιππίδη. Μπορεί να πτώχευσε οικονομικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, να καταστράφηκε, αλλά η σχέση που έχει με τον κόσμο είναι ζωντανή και παρούσα.

Έστω και 200, 300, 500 ευρώ είναι πολύ χρήσιμα. Δεν ξέρω πόσα είναι ακριβώς, αλλά υποθέτω. Μπορεί να είναι λιγότερα, μπορεί και περισσότερα. Αλλά και 300 ευρώ να πάρει, τα έχει ανάγκη ο Φιλιππίδης. Αλλά μπορεί τα νούμερα που λέω να είναι αυθαίρετα».

Και συνέχισε: «Ο Φιλιππίδης μου έχει δώσει μία εντολή όμως να μη μιλάω για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έχει μεγάλη αξιοπρέπεια και πρέπει να το σεβαστώ. Δεν ξέρω τι έκανε πριν χρόνια, όμως τώρα έχει ανάγκη και το τελευταίο ευρώ»!

Ποιο είναι όμως το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει από την επανάληψη της αγαπημένης σειράς;

Στην ελληνική τηλεόραση, οι ηθοποιοί εισπράττουν κατά μέσο όρο από 0,30 μέχρι 0,80 λεπτά του ευρώ ανά επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές βέβαια κερδίζουν 7 – 10 ευρώ, άρα αν πάρουμε το καλύτερο σενάριο ότι σαν πρωταγωνιστής θα κερδίζει 10 ευρώ ανά επεισόδιο, με 5 επεισόδια την εβδομάδα θα βγάζει 50 ευρώ. Μιλάμε δηλαδή για όχι περισσότερα από… 200 ευρώ το μήνα.

Τα σχόλια Μπιμπίλα

Related posts

Πανικός πάνω στην σκηνή: Η Μαρίνα Σάττι τα έσπασε στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα – Βροχή τα γαρύφαλλα όταν χόρευε

Στα 66 της, δίνει μαθήματα στιλ: Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε έτσι στα μπουζούκια ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της

Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι της Οικονομάκου: Τεράστιο σαλόνι, ξύλινο τραπέζι, δωμάτιο – ντουλάπα & παντού οικογενειακές φωτογραφίες