Στην παλιά του γειτονιά ο Μαζωνάκης: Τρελάθηκε ο κόσμος με την κίνησή του-Οι αντιδράσεις του

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο διάσημος τραγουδιστής από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα τραβά πάντα τα βλέμματα με το εκκεντρικό του στυλ και τα outfit που επιλέγει. Γνωστός επίσης είναι για τα γυαλιά που φοράει είτε είναι μέρα είτε νύχτα που έχουν πολύ ιδιαίτερο στυλ και ο κόσμος αγαπά να τα σχολιάζει.

Γιώργος Μαζωνάκης: Στην παλιά του γειτονιά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος ξεχωρίζει για το ανατρεπτικό του στιλ, μπήκε στο μετρό και πήγε στον Πειραιά, στην παλιά του γειτονιά.

Ο κόσμος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του αγαπημένου τραγουδιστή, άρχισε να τον χαιρετάει, να του μιλάει, να του ζητά να φωτογραφηθεί μαζί του, και να του τραγουδάει δείχνοντας του την αγάπη του.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης άνετος, με χιούμορ, όπως πάντα και με το μοναδικό του στιλ που τον χαρακτηρίζει, συνομίλησε με τους έκπληκτους επιβάτες του μετρό, αλλά και με τους ανθρώπους στον δρόμο που τον αναγνώριζαν εισπράττοντας την αγάπη τους.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αντίδραση του κόσμου

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανάρτησή του

Related posts

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Είναι πολύ μικρότερη απ’ ό,τι νομίζεις: Η Ναταλία Γερμανού έχει γενέθλια και το γιόρτασε στον αέρα, η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση

«Επιτέλους καλοκαιράκι»: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το καλοκαίρι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου αγκαλιά με τον σύντροφο της