Στεριανού για αστυνομία: «Πήγα να ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν, αλλά μου είπαν κι αυτό»

Στη γυναικοκτονία που συντελέστηκε στους Αγίους Αναργύρους αναφέρθηκε η Ειρήνη Στεριανού, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το γνωστό μοντέλο παρέθεσε το δικό του βίωμα

Με τη σειρά της λοιπόν, η Ειρήνη Στεριανού τόνισε πως έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο με την άτυχη Κυριακή, καθώς είχε ζητήσει μετά την καταγγελία της να συνοδευτεί από περιπολικό και δεν έλαβε την επιθυμητή διαχείρηση.

«Μου είχε συμβεί αντίστοιχο γεγονός, να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μην πηγαίνουν στο σπίτι μου και να με κρατάνε με το ζόρι μέχρι να διαπιστώσουν ότι λέω αλήθεια και στο τέλος στις 4-5 το πρωί και μου είπαν φύγε μόνη σου.

Δεν είχα καν αμάξι. Είχα πει να με γυρίσουν και μου είπαν όχι να πας μόνη σου. Το είχα πει και παλιότερα αυτό και είχα πολύ θυμό μέσα μου. Είχα πει θα το πω για να προσέχουν περισσότερο οι κοπέλες. Δεν υπάρχει προστασία και το έχω περάσει. Πήγα να τους ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν, δε με γύρισαν καν σπίτι μου και μου είπαν να πάρω ταξί.

Δεν είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα, δεν ήθελα να προκαλέσω τότε, αλλά δεν περίμενα ότι θα το κάνουν ακόμα μετά από τόσες γυναικοκτονίες. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί ξανά αυτό», είπε η Ειρήνη Στεριανού.

Δειτε το απόσπασμα

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν