“Πού το θυμήθηκες αυτό;” Η Τατιάνα Μπλάτνικ φοράει το πιο “ξεχασμένο” ρούχο και το φέρνει ξανά στη μόδα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται στον ανοιξιάτικο ήλιο με ένα πολύ ανοιξιάτικο look.

Κομψή και με ξεχωριστό στιλ και προσεγμένες εμφανίσεις, εμπνέει τις fashionistas με τις στιλιστικές επιλογές της.

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ έχει έναν ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram όπου αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και τα stylish looks της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στον ανοιξιάτικο ήλιο με ένα casual και στιλάτο look.
Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Μπλάτνικ φορά ένα τζιν σε γήινη απόχρωση σε στιλ capri, το «ψαράδικο» που λατρεύτηκε στα 90s και τα early ‘00s, φτάνει έως το μήκος της γάμπας και πρόσφατα είδαμε στις πασαρέλες. Το αμφιλεγόμενο στιλ παντελονιού φαίνεται ότι κάνει ένα comeback, με πολλούς γνωστούς οίκους μόδας και high street brands να τα έχουν ενσωματώσει στις ανοιξιάτικες συλλογές τους.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ το συνδύασε με λευκά sneakers. Chic and simple, τα λευκά sneakers αποτελούν κυριολεκτικά έναν «άδειο καμβά» στα πόδια σας. Την άνοιξη, τα λευκά sneakers έχουν την τιμητική τους, καθώς συνδυάζονται με κυριολεκτικά με τα πάντα, όπως τα αέρινα φορέματά σου για μια σαββατιάτικη πρωινή βόλτα, με υφασμάτινα παντελόνια για ένα μοντέρνο office look ή τα capri pants.

Πού το θυμήθηκες αυτό το παντελόνι;

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ολοκλήρωσε το look με ένα λευκό αέρινο λινό πουκάμισο, το οποίο φόρεσε ανοιχτό πάνω από ένα επίσης λευκό top με V λαιμόκοψη.

Related posts

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro