Στέφανο Σαρτίνι για Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, θα άλλαζα εντελώς την εκπομπή της»

Ο Στέφανο Σαρτίνι μίλησε για όλα στην εκπομπή «Δύο στις 10» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην άλλοτε τηλεοπτική του συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά και τις σημερινές τους σχέσεις.

Ειδικότερα, ο Στέφανο Σαρτίνι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν έκανα εγώ τη σκηνοθεσία στο «Σπίτι με το MEGA», δεν θα έκανα τέτοιου ύφους σόου. Δηλαδή θα το άλλαζα όλο, δεν θα μου άρεσε πολύ να το κάνω έτσι όπως είναι. Μετά από τρία βαριέμαι, με κουράζει εμένα να βλέπω έναν ίδιο τραγουδιστή να τραγουδάει 80 τραγούδια μέσα σε δυο ώρες».

Το σχόλιο του Σαρτίνι για τις σημερινές σχέσεις με την Κορομηλά

«Υπήρχε μια περίοδος χωρίς να είναι η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση και είπα «γιατί όχι;». Νομίζω ότι άξιζε τότε να είναι στην τηλεόραση. Σήμερα δεν υπάρχει επικοινωνία, έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας μας έχει πια τη ζωή του».

«Δεν φταίω εγώ που δεν γίνονται σήμερα τέτοια σόου. Φταίει που κάποιος δεν πιστεύει να κάνει τέτοια πια σόου στην Ελλάδα. Τα κανάλια τώρα δεν πιστεύουν σε τέτοιο είδος. Από την άλλη όμως υπάρχει, όπως υπήρχε ο πρόεδρος Κυριακού που ήταν πολύ ανοιχτό μυαλό και έβλεπε μπροστά ώστε να δει πως «πουλάει» να κάνει ένα σόου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέφανο Σαρτίνι στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, με την Κορομηλά εσχάτως να περνά στιγμές πένθους.

Related posts

Γερολυμάτος: “Την γυναίκα μου δεν την απάτησα ακριβώς… αλλά στο περίπου”

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Σπαρακτικές εικόνες από το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό

“Είσαι η χαρά μου” Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παίζει ποδόσφαιρο με τον γιο της και καμαρώνει