Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για Οικονομάκου-Μιχόπουλο η Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι έπρεπε να πει η Αθηνά δηλαδή;»

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους και προκάλεσαν αναστάτωση στη showbiz, με πολλούς να σχολιάζουν, ότι το ζευγάρι έλεγε ψέματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν απαντούσε σε σχετικά ερωτήματα και επεσήμαινε, ότι δεν υπήρχε κάτι επιλήψιμο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή της, Χαμογέλα και πάλι, θέλησε να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την ηθοποιό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανοίξει παραπάνω το ζήτημα, καθώς είναι κάτι προσωπικό.

Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου για Οικονομάκου-Μιχόπουλο

«Πολύ λιτή ανακοίνωση και στην ουσία, δεν είναι ανακοίνωση του χωρισμού όσο παράκληση προς τα Μέσα για το πως θα χειριστούν τον χωρισμό αυτό. Εγώ θέλω να πω κάτι σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, είναι ότι δε χρειάζεται να ανοίγει μεγάλη κουβέντα.

Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και το τι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;

Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάνεις να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί μπορεί να προχωρήσουν και με τις ζωές τους.

Από εκεί και πέρα όμως, όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, το γιατί δεν το είπε και “το ξέραμε”, και “έλεγε ψέματα” και ότι όλο αυτό ήταν στημένο, αυτές τις κουβέντες δε μπορώ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι στις ζωές των ανθρώπων που το περνάνε. Εγώ και ο Νίκος έχει τύχει να το βιώσουμε και ξέρουμε τι βάρος είναι αυτό στην ψυχολογία σου γιατί να έχεις ένα επιπλέον κομμάτι από όλη αυτή την ιστορία;» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Related posts

Όλοι φώναζαν «να ζήσετε»: Άναυδη η Δέσποινα Βανδή με την πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε (video)

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Παρελθόν η θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Κινέτα: Το «χρυσό» συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης και ο όρος που έθεσε η ηθοποιός