Στα βήματα του πατέρα του: Φωτοτυπία του μπαμπά του ο γιος του Αλέξη Κούγια, φοιτητής Νομικής

Χρήστος Κούγιας: Ο 20χρονος γιος του Αλέξη Κούγια ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και σπουδάζει Νομική. Ο νεαρός μοιάζει πολύ στον πατέρα του και τον περιμένει μία λαμπρή σταδιοδρομία δίπλα στον έμπειρο ποινικολόγο. Στην τελευταία του συνέντευξη, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και για όλα.

Χρήστος Κούγιας: Ο 20χρονος γιος του Κούγια

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ στα ενδιάμεσα, τον περίμενε και μία έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούγιας, ο μονάκριβος γιος του δικηγόρου και της Εύης Βατίδου παρενέβη στην εκπομπή μιλώντας για την οικογένειά του και φυσικά, για τον πατέρα του. Ο 20χρονος γιος του Αλέξη Κούγια, ο οποίος σπουδάζει στη Νομική, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του αλλά και για την επαγγελματική πορεία που έχει διανύσει. Ο Χρήστος Κούγιας υπογράμμισε πως ο μπαμπάς του είναι καλός άνθρωπος και πατέρας ενώ δεν δίστασε να του δώσει τον χαρακτηρισμό “είδωλο”.

Χρήστος Κούγιας: Φωτογραφίες του νεαρού

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι