Αγχωμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω ως πατέρας

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον επικείμενο ερχομό του μωρού τους. Τις προηγούμενες εβδομάδες το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό όπου μέσα από το instagram γνωστοποίησαν στους ακόλουθούς τους πως ο Δημήτρης έδωσε στην Ιωάννα δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς νιώθει που θα γίνει μπαμπάς;

Την ανυπομονησία του για τον γιο του που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό εξέφρασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» αναφέρθηκε στην πατρότητα, το άγχος που νιώθει και το ενδεχόμενο να ανταλλάξει σύντομα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Ιωάννα Τούνη. Αρχικά όμως, έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ότι νιώθει σαν τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό». «Ήταν πλάκα. Περνάμε καλά και το είπα, επειδή είναι το θέμα του τραπεζιού που δεν χωράμε όλοι μαζί κι είναι λογικό όταν κάποιος γνωρίζει το θέμα να έρχεται μπροστά, ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος», είπε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. «Ακόμα περιμένουμε το μωράκι κι έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα», είπε.

«Το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στο κομμάτι του πατέρα και του συζύγου, γιατί είναι πολύ σημαντικό να στηρίζει τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο. Ό,τι και να σου πουν, δεν υπάρχει τέλεια συνταγή», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά