Στα πατώματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Το σπίτι είναι τόσο άδειο χωρίς εσένα»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχασε έναν δικό της άνθρωπο όπως είπε και χθες στην εκπομπή της και μοιράστηκε μια ανάρτηση το βράδυ στο instagram.

Δυκολες ώρες για την αγαπημένη Κατερίνα

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από τη ζωή έναν πολύ δικό της άνθρωπο, την κα. Μαρία, όπως είπε η ίδια.

Χθες στο πλατό της εκπομπής της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς όπως ανέφερε πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη της γυναίκα, λέγοντας στον αέρα της εκπομπής «Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Απλά με ενημέρωσαν πως έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες»

Η ανάρτηση

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας έκανε ανάρτηση στο Instagram με μια μαύρη φωτογραφία και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον άνθρωπό της:

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου…Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου…με πρόσεξες πιο πολύ κ από παιδί σου … Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη ,πίστη και καλοσύνη …με έκανες καλύτερο άνθρωπο …μου λείπεις ήδη πολύ …το σπίτι είναι τόσο …άδειο χωρίς εσένα. Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου …δεν θα σε ξεχάσω …ΠΟΤΕ! Σ ευχαριστώ για όλα … Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα …»

Δείτε την εικόνα

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή