Στα «μαχαίρια» οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ: Τσακώνονται για την επιμέλεια της-Ξεκινάει δίκη

Στα δικαστήρια μεταφέρθηκε πριν από ένα μήνα η διαμάχη μεταξύ των συγγενών της για το ποιος θα την φροντίζει.

Στα μαχαίρια οι συγγενείς της

Με ασφαλιστικά μέτρα για να λάβουν εκείνοι τη δικαστική συμπαράσταση της 99χρονης «μεγάλης» κυρίας του λαϊκού πενταγράμμου, απάντησαν η νύφη και τα εγγόνια (μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη) της Καίτης Γκρέυ, στη δικονομική κίνηση του γιου της, Φίλιππου να ζητήσει πρώτος με ασφαλιστικά μέτρα τη δικαστική συμπαράσταση της υπερήλικης μητέρας του. Με αυτά, ο Φίλιππος Ηλιάδης, ζητά να μεταφέρει την ανήμπορη πια γυναίκα, καθώς επί χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, στο σπίτι του, εκτός Αθηνών και να αναλάβει ο ίδιος την ιατρική της φροντίδα.

Οι εξελίξεις

Αντίθετα, η οικογένεια του αποβιώσαντα γιου της λαϊκής ερμηνεύτριας, η νύφη της Έφη και τα δύο της παιδιά (και η Αγγελική Ηλιάδη), ζητούν να παραμείνει η Καίτη Γκρέυ στο σπίτι όπου διαμένει, στη Νέα Σμύρνη και να συνεχίσει να λαμβάνει εξωνοσοκομειακή ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη, από δύο αποκλειστικές νοσοκόμες στο σπίτι της. Όπως τονίζουν στα δικά τους ασφαλιστικά μέτρα, με αυτόν τον τρόπο, η εκ των τελευταίων ένδοξων εκπροσώπων του παλιού λαϊκού τραγουδιού, θα ζήσει με αξιοπρέπεια τη βραχεία ζωή που της απομένει. Και διατυπώνουν αιχμές και επιφυλάξεις για τη χρονική συγκυρία, κατά την οποία ο έτερος γιος της κας Γκρέυ, έσπευσε να δηλώσει ότι επιθυμεί να φροντίσει ο ίδιος τη μητέρα του, ενώ όπως λένε, μέχρι σήμερα, ο γιος της που πλέον έχει φύγει από τη ζωή και η νύφη της είχαν αναλάβει τη φροντίδα της, συνεπικουρούμενη από αποκλειστικές νοσοκόμες.

Τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκαν εχθές ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και την Τετάρτη το μεσημέρι αναμένει η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου για το μέλλον της Καίτης Γκρέυ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο αντίδικων πλευρών, με τον εγγονό της Καίτης Γκρέυ να ζητά εξηγήσεις για την κίνηση του θείου του να θελήσει να μετακινήσει την καθηλωμένη στο κρεβάτι, γιαγιά του, εκτός Αθηνών, γεγονός που όπως είπε, αναμένεται να επιβαρύνει σοβαρά την κατάσταση της υγείας της.

Ο δικηγόρος της νύφης και των εγγονών της Καίτης Γκρέυ, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Dnews, «βλέπει» σκοπιμότητες πίσω από τη κίνηση του γιου της λαϊκής τραγουδίστριας να διεκδικήσει τη δικαστική της συμπαράσταση. Ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου: «Το αίτημα μας είναι να τηρηθεί η τελευταία επιθυμία της γνωστής καλλιτέχνιδας, να μπορέσει να ζήσει μέχρι το τέλος της ζωής της μέσα στο σπίτι της, στο δικό της περιβάλλον και να διάγει τις τελευταίες της μέρες με αξιοπρέπεια, όπως άλλωστε της αξίζει. Σε αυτό σπεύδει η οικογένεια του γιου της που μέχρι το τέλος της ζωής του, φρόντιζε για την υγεία της και γενικά για τις συνθήκες της διαβίωσής της, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός εκπροσώπων του καλλιτεχνικού χώρου και του δημοσιογραφικού χώρου, οι οποίοι αναζητούν τίτλους τέλους για την Καίτη Γκρέυ, ανάλογους της πολύ μεγάλης καλλιτεχνικής της πορείας».

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή