Μπέσσυ Αργυράκη για τη συναυλία της: «Έπεσα με το κεφάλι στα χαλίκια – Νιώθω ότι ήταν μάτι»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της και το κοινό της είχε ανησυχήσει πολύ για την υγεία της.

Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλάει για το ατύχημά της

Ένα αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας της Μπέσσυς Αργυράκη στην παραλία Αγίας Τριάδας, του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευε γνωστά τραγούδια της ντίσκο, στο πλαίσιο της «Γιορτής του Τρύγου», και, ενώ χόρευε, σκόνταψε στο ηχείο, με αποτέλεσμα να πέσει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της συναυλίας και να βρεθεί στο κενό, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Η πίστα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Έπεσε από τη σκηνή

«Είμαι έτοιμη να φύγω από το Διαβαλκανικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς εδώ που η νευρολόγος χόρευε συμπτωματικά ήταν εκεί και με βοήθησε. Και τη Σοφία Βόσσου που παρευρέθηκε κοντά μου. Ήταν μια λαοθάλασσα από κόσμο, όλοι όρθιοι να χορεύουν.

Μου δημιούργησε μια μεγάλη χαρά, σκόνταψα στο μόνιτορ γιατί ήταν πολύ μπροστά στην σκηνή. Ήταν ενάμιση μέτρο ύψους. Αυτό με έκανε να χάσω τον βηματισμό μου και πήγα με το κεφάλι. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, μάλλον πήγα να πιαστώ και με έκανε να γείρω μπροστά. Έπεσα στα χαλίκια.

Ελαφρώς αστειευόμενο θα πω για πρώτη φορά ότι νιώθω ήταν μάτι. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαι πολύ τυχερή, έχω κλάψει πολλές φορές από συγκίνηση. Έχω ευχαριστήσει τον φύλακα – άγγελό μου που ήταν δίπλα μου, μου δίνει κουράγιο να το αντιμετωπίσω και να αφήσω πίσω τον κίνδυνο. Και αυτή τη φορά ο κίνδυνος θα μπορούσε να ήταν να μείνω εκεί ή να μείνω παράλυτη.

Οι άνθρωποι ίσως φοβήθηκαν και έκαναν πίσω όταν έπεφτα. Τους ήρθε ξαφνικό, δεν το περίμεναν. Το κούτελό μου είχε ανοίξει. Είδατε την εικόνα. Μία γρατζουνιά δεν έχω σε όλο το σώμα, αλλά αυτό με το κούτελο σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Η επόμενη συναυλία είναι 27 Αυγούστου και μετά ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος. Αν είμαι καλύτερα… Μέχρι τότε πιστεύω να έχω γίνει καλά. Να ευχαριστήσω και την κορούλα μου που αμέσως πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Και ευχαριστώ και όλον τον κόσμο για την αγάπη του».

Υπενθυμίζουμε πώς έπεσε

Related posts

Από τη ζάχαρη ξεκινούν όλα τα προβλήματα υγείας – 11 δυσάρεστα πράγματα που κάνει στο σώμα σας

Αν παίρνετε το κινητό μαζί σας στην τουαλέτα, δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε άμεσα

Λεβέντης στα 87 του: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε σπάνια βραδινή έξοδο, οι αγκαλιές με την ελληνική σοουμπίζ